İzmir'de Feci Kaza Bir Aileyi Yok Etti! 3 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

İzmir'in Kemalpaşa İlçesinde aynı yerde peş peşe ikinci kaza olayı haberi alındı. Yaşanan trafik kazalarından ilki hasarla atlatılırken ikinci kazada bilanço ağır oldu. Kaza yerinde ikinci kez meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü bir kişinin de ağır yaralandığı belirtildi. İşte detaylar.

İzmir’in Kemalpaşa İlçesinde aynı yerde peş peşe ikinci kaza olayı haberi alındı. Yaşanan trafik kazalarından ilki hasarla atlatılırken ikinci kazada bilanço ağır oldu. Kaza yerinde ikinci kez meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü bir kişinin de ağır yaralandığı belirtildi. İşte detaylar.

İzmir’in Kemalpaşa İlçesinde bugün peş peşe kaza haberleri alındı. Yaşanan kazalardan ilki hasarla atlatılırken ikinci kazada bilanço oldukça ağırdı. Otomobilin yol kenarında bulunan kamyona çarpmasıyla araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de ağır yaralandığı bilgisi alındı. 

Yaşanan korkunç kaza İzmir-İstanbul otoyolu kavşağı yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Manisa istikametinde İzmir yönüne gitmekte olan araç sürücüsü nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple aynı istikamette bulunan kamyona çarptı. Kazanın ardından araç yolu kapattığı için yol kenarında durdu.

3 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Öte yandan araç sürücüsü 28 yaşındaki Halil Güntekin’in park halinde kaza yapmış ve durmuş olan kamyona direksiyon hakimiyetini kaybederek arkadan çarptığı bildirildi. Şiddetli çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken araçta bulunan Turhan Güntekin, Halil Güntekin ve Mehmet Özer’in olay yerinde hayatını kaybettiği bilgisi alındı. Araçta bulunan anne Ayşe Güntekin’in de ağır şekilde yaralandığı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Kazada ağır yaralı şekilde kurtulan Ayşe Güntekin’in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

 

izmirde feci kaza izmirdeki kaza bir aileyi yok etti izmir kemalpaşada kaza 3 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı