İzmir'de 7 Aylık Hamile Kadın Sokak Ortasında Dövüldü!

TAKİP ET

İzmir de sokak ortasında darp iddiası ortalığı karıştırdı. Aralarından biri hamile olan üç kadın park yüzünden sokak ortasında dövüldü.

İzmir de sokak ortasında darp iddiası ortalığı karıştırdı. Aralarından biri hamile olan üç kadın park yüzünden sokak ortasında dövüldü. 

Olay, İzmir’in Buca ilçesi Güven Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre üç erkeğin biri 7 aylık hamile olan üç kadını park yüzünden darp ettiği belirtildi. İlk önce tartıştıkları kadınları daha sonra darp eden şahısların kadınları dövme anları çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yandısı. Aralarında 7 aylık hamile olan Ergül Yardımcı adlı bayanın kafatasında 4 santimetrelik ödem oluştuğu kol ve bacaklarında da morluklar meydana geldiği öğrenildi. 

ÖNCE TARTIŞTILAR SONRA DÖVDÜLER

Gelen bilgilere göre, 7 aylık hamile Ergül Yardımcı komşusunun bahçesine çay içmeye indi. Burada kaldırım sınırına park eden bir aracın geçişi zorlaştırdığını gören Ergül yardımcı ve komşusu aracı park eden kadına aracını çekmesi için ricada bulundu. Ancak araç sahibi kadın iki kadına ‘Babanızın yeri mi?’ sözleri üzerine dört kadın arasında tartışma başladı. Başlayan tartışmaya araç sahibi kadının erkek kardeşi, eşi ve onların arkadaşı da dahil oldu. Gelen iddialara göre çıkan kavgada üç erkek üç kadını dövdü. Yaşanan vahşet olay çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşadıkları dehşet anlarını korku dolu sözlerle anlatan Yardımcı, kendisini darp edenlerden şikayetçi olduğunu fakat onlarından can havli ile adamın boynuna tırnaklarını geçirmesinden dolayı kadından şikayetçi olduğunu söyledi. 7 aylık hamile kadın bu olayın peşini bırakmayacağını söyledi. 

 

izmir hamile kadın darp sokak park kavgası