İyi Parti Görev Dağılımları Belirlendi: Akşener'in Sağ Kolu Olan İsim Dikkat Çekti!

TAKİP ET

Meral Akşener tarafından kurulan 'İyi Parti'de görev dağılımları belli oldu. Partide Akşener'in sağ kolu CHP'den istifa ederek 'İyi Parti'ye geçen Aytun Çıray oldu.

Meral Akşener tarafından kurulan ‘İyi Parti’de görev dağılımları belli oldu. Partide Akşener’in sağ kolu CHP’den istifa ederek ‘İyi Parti’ye geçen Aytun Çıray oldu.

Meral Akşener tarafından kurulan ve büyük tartışmalar yaşanan ‘İyi Parti’de bugün basına kapalı olarak toplantı gerçekleştirildi. Ve Başkanlık Divanı görev dağılımları belirlendi.

AYTUN ÇINAR GENEL SEKRETER OLDU

‘İyi Parti’nin kurucusu ve Genel Başkanı olan Meral Akşener, Başkanlık Divanı Üyelerinin görev dağılımlarını yaptı. Akşener’in belirlediği görev dağılımlarına göre, CHP’den istifa ederek partisine geçen Aytun Çıray’ı Genel Sekreter olarak belirlerken, Koray Aydın’ı ise teşkilat işlerinden sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

İYİ PARTİ’NİN DİĞER GÖREV DAĞILIMLARI

Meral Akşener’in belirlediği diğer görev dağılımları şöyle, Ahmet Ersagun Yücel Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Ayfer Yılmaz Uluslararası İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilirken, Dursun Müsavat Dervişoğlu Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi. Öte yandan Durmuş Yılmaz Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi. Hayrettin Nuhoğlu Genel Muhasipliğe, Mustafa Erdem ise Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi. Şenol Bal Parlamento ve Siyasi İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olurken, Şule Ünlü Doğan Eğitim, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Ümit Özdağ Medya ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Son olarak Vedat Taylan Yıldız İletişim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Bakan Yardımcılığıyla görevlendirildi.

 

İyi Parti Meral Akşener Görev Dağılımları Toplantı Sağ Kol Aytun Çıray Divan Üyeleri Genel Başkan