İstek Şarkı İstedi Canından Oldu! Döverek Öldürdükleri Müşterinin Cesedi Yolda Bulundu

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında dehşet anlar yaşandı. Mekanda eğlenmekte olan 36 yaşındaki Yetiş Akbulak'ın mekan sahipleri tarafından öldüresiye dövülerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında dehşet anlar yaşandı. Mekanda eğlenmekte olan 36 yaşındaki Yetiş Akbulak’ın mekan sahipleri tarafından öldüresiye dövülerek hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Olay, Tekirdağ Çorlu ilçesinde bir eğlence mekanında yaşandı. gelen bilgilere göre, mekanda eğlenmekte olan 36 yaşındaki Yetiş Akbulak’ın sahnede şarkı söylemekte olan solistten istek şarkıda bulunduğu bunun üzerine de mekan sahipleri ile arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Müşteri ve mekan sahipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Yetiş Akbulak’ın mekan sahipleri tarafından feci şekilde dövülerek dışarı atıldığı belirlendi.

ŞARKI İSTEDİ CANINDAN OLDU

Çorlu ilçesinde Muhittin Mahallesi Aslan Sokak üzerinde yer aldığı belirlenen eğlence mekanında yaşanan olay dehşete düşürdü. 36 yaşında olduğu öğrenilen ve eğlenmek için mekana giden Yetiş Akbulak’ın ilerleyen saatlerde sahnede bulunan sanatçıdan istek parçada bulunması hayatının sonunu getirdi. Akbulak, mekan sahipleri tarafından feci şekilde dövülerek hayatını kaybetti.

DÖVDÜKTEN SONRA DIŞARI ATTILAR

İstek parça sebebiyle meka sahipleri ile aralarında tartışma çıkan Yetiş Akbulak, H.Y, T.Y ve M.P tarafından acımasızca dövüldü. Akbulak’ı darp eden işletme sahipleri müşterinin hareketsiz halde yerde yattığını görünce mekandan alarak dışarı çıkartıp kaçtılar.

DEVRİYE GEZEN TRAFİK POLİSLERİ BULDU

Dışarı atılan Yetiş Akbulak’ı o esnada sokakta devriye görevinde olan trafik polislerinin gördüğü ve müdahale ettiği öğrenildi. Polisler olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı ancak gelen sağlık ekipleri talihsiz adamın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaşanan olayın ardından polis ekipleri darp olayına karışan 3 kişiyi gözaltına alırken olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi.

 

Tekirdağ Çorlu Eğlence Mekanı istek şarkı dövüerek öldürdüler mekan sahipleri Trafik Polisleri ceset Yetiş Akbulak