İşte Adnan Oktar'ın Aslanları ve Meslekleri

TAKİP ET

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonun yankıları devam ederken herkes kedicik ve aslanların kimler olduğunu merak ediyor. Kedicikler kadar olmasa da aslanlarda dikkat çekiyor.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonun yankıları devam ederken herkes kedicik ve aslanların kimler olduğunu merak ediyor. Kedicikler kadar olmasa da aslanlarda dikkat çekiyor.

İşte Adnan Oktar'ın Aslanları ve meslekleri.

Bülent Sezgin
İş adamı Sezgin, bir röportajında şöyle demişti: "Dünyadaki en etkileyici nimetlerin başında insan güzelliği, özellikle de kadınların güzelliği gelir. "

Dr. Cihat Gündoğdu
Kadıköy Anadolu Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirmiş. Şu an özel bir hastanede doktorluk görevini sürdürüyordu.

Emre Acar
Emre Bey de ticaretle ilgileniyor. Kılığı, kıyafeti ile dikkat çeken aslan bireylerden kendisi.

Erdem Ertüzün
Erdem Ertüzün de iş adamı olan aslanlardan. Bir röportaj sırasında kendisine hanım arkadaşlarında ve beylerde estetik olup olmadığı soruldu. Cevabı şöyle "Hayır, ne hanım arkadaşlarımızda ne de erkek arkadaşlarımızın hiçbirinde herhangi bir estetik yok. Arkadaşlarımın hepsi Allah'tan bir nimet olarak son derece doğal ve dünya çapında çarpıcı bir güzelliğe sahipler. Hem çok güzeller, hem de Allah'a olan imanlarından, samimiyetlerinden ve güzel ahlaklarından kaynaklanan, başka insanlarda pek rastlayamayacağınız müthiş bir nur ve temizlik var yüzlerinde. Arkadaşlarımın pek çoğunun facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınladıkları çocukluk fotoğraflarına da bakarsanız, güzelliklerinde dıştan müdahaleyle bir değişim olmadığını çok net görürsünüz.

Gökalp Barlan
Gökalp Bey, kurucusu olduğu inşaat şirketinin başkan yardımcılığını yapıyormuş çünkü neden yapmasın?

Kartal Göktan
Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. Çeşitli televizyon programları yapıyor 

Kartal İş
Saint Joseph ve Sorbonne Üniversitesi mezunu. Kendi sitesinde "Gazeteci / Yorumcu" olarak ünvanı geçiyordu ve köşe yazıları yazıyordu.

Mehmet Yıldırım
Yıldırım da Adnan Oktar'ın kadrolu yorumcularından birisi. Daha çok Almanya'da faaliyetlerini sürdürüyordu.

Muhammed Kürşat
Kendisiyle ilgili çok fazla bilgi yok ama Adnan Oktar'ın hemen hemen tüm programlarında görmek mümkündü.

Onur Yıldız
İstanbul Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu. A9 ekranlarında sık sık evrim teorisi karşıtı konuşmalar yapıyordu.

Oktar Babuna
En çok ismi bilinen "aslanlar"dan. Adı, 90'lı yılların sonunda kendisine ilik nakli gerektiğini söyleyen ilan ile duyuldu. 160 bin kişiden ilik örnekleri alındıktan sonra 120 bin kan örneğinin kaybolması suçlamasıyla yargılandı. Başlattığı kampanya ile ilgili spekülatif iddialar, bir dönemin gündemini oluşturuyordu. Ablası Tuba Babuna ile de bu dönemde ters düştüler. En son ikisi de Adnan Oktar'ın programında yorumcu olarak bulunuyordu.

 

adnan oktar operasyon adnan oktar operasyonu suç örgütü aslanlar