İstanbul'un Göbeği Sarıyer'de Can Pazarı! Yağmur Sel Oldu Bir Kişi Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle birçok kişi zor anlar yaşadı. Birçok ev ve iş yerini su basarken bir kadının su baskını nedeniyle iş yerinde mahsur kaldığı ve boğulmaktan son anda kurtarıldığı öğrenildi.

İstanbul Sarıyer’de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle birçok kişi zor anlar yaşadı. Birçok ev ve iş yerini su basarken bir kadının su baskını nedeniyle iş yerinde mahsur kaldığı ve boğulmaktan son anda kurtarıldığı öğrenildi. 

Bugün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan ve bardaktan boşalırcasına yağan yağmur İstanbul Sarıyer’de hayatı felç etti. İstanbul’un göbeğinde şiddetli yağmur nedeniyle yaşanan can pazarı herkesi korkuttu.

BELEDİYE EKİPLERİ MÜDAHALEYE YETERSİZ KALDI

Bugün saat 20.30 sularında başlayan ve ilerleyen saatlerde daha da etkili olan yağış nedeniyle Sarıyer’de oldukça zor anlar yaşandı. Şiddetli yağış nedeniyle İstanbul Sarıyer’de yaşanan sel ve su baskınlarına Belediye ekipleri tarafından yapılan müdahale yetersiz kalınca vatandaşlar büyük zorluk yaşadı. 

İŞ YERİNDE MAHSUR KALAN KADIN BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Semtte etkili olan kuvvetli yağış sonrasında birçok ev ve iş yerinde su baskınları yaşanırken bir işyerinde yaşanan su baskını nedeniyle mahsur kalan bir kadının boğulma tehlikesi geçirdiği ve kadının yardımına çevredeki vatandaşların koştuğu görüldü. Vatandaşların iş yerinin camını demir ve sopayla kırmasının ardından talihsiz kadın boğulmaktan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

 

istanbul sarıyer yağmur sel su su baskını iş yer kadın boğulma can pazarı