İstanbul'da Yavru Kediye Tecavüz Eden Sapık Yakalandı, Evinden İşkence Aletleri ve Çocuk İstismarı Görüntüleri Çıktı

TAKİP ET

Eyüp'te bir yavru kediye tecavüz ettiği iddia edilen polis ekipleri tarafından başlatılan çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Eyüp'te bir yavru kediye tecavüz ettiği iddia edilen polis ekipleri tarafından başlatılan çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Hayvana şiddet olaylarının son günlerde iyice artması Türkiye'deki herkes erken yeni bir vaka haberi İstanbul'dan geldi.  Sosyal medyada İstanbul'un Eyüp ilçesinde bir kişinin yavru kediye tecavüz etti iddiası Ortalığı ayağa kaldırdı. 

SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI
Twitter ve Instagram da bu korkunç haber hızla yayılırken polis ekipleri de konu hakkında çalışma başlattı.  Yavru kediye tecavüz ettiği iddia eden şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak Alibeyköy Şehit Atıf Ödül polis merkezine götürüldü. Hayvan severler de şahsın gözaltına alındığını duyduktan sonra Polis Merkezi önünde toplanarak olaya tepki gösterdi.  gözaltına alınan şahsın evinde yapılan incelemede ise işkence aletleri, kedi kılları ve çocuk istismarına ilişkin görüntülerin bulunduğu öğrenildi.  Emniyette işlemleri tamamlandı daha sonra Çağlayan Adliyesine sevk edildi.

ÖMÜR GEDİK OLAYI DOĞRULADI
Olaydan sonra Ünlü şarkıcı Ömür Gedik de bir twit atarak tecavüze uğrayan Yavru kedinin öldüğünü doğruladı.

son dakika İstanbul Eyüp yavru kedi tecavüz yavru kediye tecavüz Eyüpte yavru kediye tecavüz