İstanbul'da Sokak Ortasında Dehşet! Tam Çocuğuna Sarıldığı Anda Başından Vuruldu

TAKİP ET

İstanbul'da yaşanan dehşet anları herkesi şokta bıraktı. Çocuğuna sarılan bir babanın çocuğunun gözleri önünde başından vurularak yaşamını yitirdiği görüldü.

İstanbul’da yaşanan dehşet anları herkesi şokta bıraktı. Çocuğuna sarılan bir babanın çocuğunun gözleri önünde başından vurularak yaşamını yitirdiği görüldü. 

Olay, İstanbul Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Hikmetyar Caddesi üzerinde meydana geldi. 1 yıl önce tam 4 kişinin yaralandığı kahvehane taramasının ardından olaydaki tarafların tekrar kavga etmesi üzerine geçtiğimiz günlerde yeniden aynı olay yerinde bir silahlı kavga yaşanmıştı. Kavga sırasında kendi iş yeri önünde bulunan Savaş Can isimli bir adamın kurşunun başına isabet etmesi sonucunda vurularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

ÇOCUĞUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE VURULMUŞ

Olayın her saniyesi etraftaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken yaşamını yitiren Savaş Can’ın kendi iş yeri önünde oğlu olduğu belirtilen bir çocuğa sarıldığı sırada başına isabet eden kurşunla vurularak olay yerinde çocuğunun gözleri önünde hayatını kaybettiği belirtildi. Çocuğun babasının vurulduğu anda ona sarıldığı ve babasını düşmemesi için tutmaya çalıştığı daha sonrada babasıyla birlikte yere düştüğü görülüyor. Olayı gören çevredeki vatandaşlar baba oğulun yardımına koşarken silahlı şahısların olay yerinden kaçarak uzaklaştığı belirtiliyor.

 

istanbul sultanbeyli baba oğul silah vurulma çocuğuna sarılırken vuruldu başından vuruldu