İstanbul'da Korkunç Kaza! Öğrenci Servisi Vince Çarptı: 1 Ölü, 12 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Arnavutköy'de kaza yapan öğrenci servisinde 1 öğrencinin hayatını kaybettiği 12 öğrencinin de yaralandığı öğrenildi. Kaza esnasında öğrenci servisinin koltuğunun metrelerce öteye fırladığı görülürken kazanın şiddeti de gözler önüne serildi.

İstanbul Arnavutköy’de kaza yapan öğrenci servisinde 1 öğrencinin hayatını kaybettiği 12 öğrencinin de yaralandığı öğrenildi. Kaza esnasında öğrenci servisinin koltuğunun metrelerce öteye fırladığı görülürken kazanın şiddeti de gözler önüne serildi.

Olay, İstanbul Arnavutköy Hadımköy istikametinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ilk önce bir otomobille çarpıştığı öğrenilen öğrenci servisinin daha sonra yol kenarında duran bir vincin ayağına çarparak devrildiği belirlendi. İçinde lise öğrencilerinin bulunduğu servisteki öğrencilerden biri hayatını kaybederken yaklaşık 12 öğrencinin yaralandığı belirlendi.

1 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 12 ÖĞRENCİ YARALANDI

Yaşanan kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken kazada ağır yaralandığı öğrenilen 1 öğrencinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan feci kazada içinde sürücünün de olduğu 12 kişi yaralandı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Arnavutköy'de bir öğrenci servisi ve otomobilin çarpışması sonucunda servisin yol kenarında duran vincin ayağına çarparak devrildiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kazada servis sürücüsü de dahil olmak üzere toplamda 12 kişinin yaralandığı belirlenirken durumu ağır olan 1 öğrencinin hayatını kaybettiği belirtilmiştir. Olayı ihbar alan Jandarma ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken kazaya karışan araçların yapılan çalışma sonucunda yoldan kaldırıldığı öğrenildi. Öte yandan karşı yönden gelen ve öğrenci servisine çarpan otomobil sürücüsünün ifadesi alınmak üzere Jandarma karakoluna götürüldüğü öğrenildi. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

İstanbul Arnavutköy Öğrenci servisi Kaza Öğrenci