İstanbul'da Dolmuş Şoförü Dehşeti! Aracına Arap Kafileyi Almak İçin Şortlu Kadını Aşağı İndirerek Darp Etti

TAKİP ET

İstanbul Eminönü'nde dolmuş şoförü terör estirdi. Aracına Arap yolcu kafilesi binen şoför dolmuşta bulunan şortlu bir kadını aşağı indirmek istedi. Araçtan inmek istemeyen ve şoföre karşı çıkan kadın şoförün küfür ve hakaretlerine maruz kaldı.

İstanbul Eminönü’nde dolmuş şoförü terör estirdi. Aracına Arap yolcu kafilesi binen şoför dolmuşta bulunan şortlu bir kadını aşağı indirmek istedi. Araçtan inmek istemeyen ve şoföre karşı çıkan kadın şoförün küfür ve hakaretlerine maruz kaldı.

İstanbul Eminönü’nde dolmuş şoförü skandal bir olaya imza attı. Dün saat 20.00’da meydana gelen olayda Ç.S isimli bir kadının Eminönü’nde 34 TZA 33 plakalı dolmuşa bindiği daha sonra da dolmuş şoförü tarafından Arap kafilenin gelmesi sebep gösterilerek aşağı indirilmek istendi. 

ŞORTUNA LAF EDEREK ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Arap kafilesini sebep gösteren dolmuş şoförü kendisine itiraz eden ve araçtan inmeyen kadına ağıza alınmayacak küfürler etti. Kadının kıyafetine ve şortuna laf eden şoför, kendisine karşı çıkan kadının üzerine yürümeye başladı. Yaşadığı olayın şaşkınlığıyla polisi arayan kadın korkudan ne yapacağını şaşırdı. Polisin olay yerine ihbardan 56 dakika sonra geldiğini söyleyen Ç.S bu yüzden taksi dolmuş şoförünün olay yerinden kaçtığını söyledi. 

“POLİSİN YAPACAĞI BİR ŞEY YOK” DENDİ

Daha sonra şoförden şikayetçi olmak için polis karakoluna giden Ç.S, burada da nöbetçi olan komiser tarafından ifadesinin alınmasının istenmediğini polisin yapacağı bir şey olmadığını söyleyerek savcılığa şikayette bulunması gerektiğini belirttiklerini söyledi. 

 

istanbul eminönü taksi dolmuş şoför şortlu kadın darp taciz küfür arap kafile araçtan indirme