İstanbul'da Baba Vahşeti! Küçük Kızlarını Öldürüp İntihar Etmeden Önce Karısını Aradı: "Çocuklarını Öldürdüm"

TAKİP ET

İstanbul Maltepe'de cinnet getiren bir babanın önce iki kızını öldürüp daha sonra intihar ettiği öğrenildi. Kızlarını öldürdükten sonra intihar etmeden dakikalar önce karısını arayarak 'Çocuklarını öldürdüm' diyen baba kan dondurdu.

İstanbul Maltepe’de cinnet getiren bir babanın önce iki kızını öldürüp daha sonra intihar ettiği öğrenildi. Kızlarını öldürdükten sonra intihar etmeden dakikalar önce karısını arayarak ‘Çocuklarını öldürdüm’ diyen baba kan dondurdu.

Olay, İstanbul Maltepe’de Fındıklı Mahallesinde yer alan 5 katlı bir apartman dairesinin bodrum katında yaşayan Yardım ailesinin evinde yaşandı. Cinnet getirdiği öğrenilen ve pompalı tüfekle iki kızını vurarak öldüren babanın intihar etmeden dakikalar önce karısını arayarak ‘Çocuklarını öldürdüm’ dediği iddia edildi.

ÖNCE KIZLARINI SONRA KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Akşam saatlerinde meydana gelen dehşet verici olayda, karısı Dilek Yardım ile boşanmak üzere oldukları öğrenilen Ali Yardım, 5 katlı apartmanda bodrum katında yer alan evlerinde dehşet saçtı. Evde cinnet getiren baba elindeki pompalı tüfekle önce kızları Elif ve Hira’yı öldürerek karısı Dilek Yardım’ı aradı. Karısına çocuklarını öldürdüm dediği öğrenilen gözü dönmüş adamın daha sonra aynı tüfekle kendisini vurarak intihar ettiği belirlendi. 

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Anne Dilek Toksal’ın eve gelip kapıyı açtığında iki kızı ve kocasının cesediyle karşılaştığı ve çığlıklar içinde kaldığı öğrenilirken silah seslerini duyan komşularının da olay yerine koştuğu öğrenildi. olay yerine polis ekipleri, itfaiye ve sağlık görevlileri çağırılırken ailenin yakınlarının da olayı haber alarak eve koştukları ve gördükleri manzara karşısında şok geçirdikleri öğrenildi. Boşanmak üzere olduğu kocası ve iki kızının cesedini bulan anne Dilek Yardım’ın olay yerinde fenalaşması üzerine ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken  polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisine ulaşıldı.

 

İstanbul İstanbul haberleri Maltepe Cinnet getiren baba Kızlarını öldüren baba İntihar