İstanbul'da Baba Küçük Çocuğunun Gözleri Önünde Eşine Bıçak Çekti

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de bir kadına kocası olduğu iddia edilen şahıs tarafından sokak ortasında bıçak çekildi. Üstelik koca olduğu iddia edilen kişi küçük çocuğunun gözleri önünde eşine bıçak çekip daha sonra kavga etmeye başladı. O anlar biri cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul Bahçelievler'de bir kadına kocası olduğu iddia edilen şahıs tarafından sokak ortasında bıçak çekildi.  Üstelik koca olduğu iddia edilen kişi küçük çocuğunun gözleri önünde eşine bıçak çekip daha sonra kavga etmeye başladı. O anlar biri cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir kadın küçük çocuğu ve yanındaki arkadaşı ile caddede yürüdüğü sırada kocası olduğu öne sürülen bir şahıs yanına geldi. Karısıyla konuşmak isteyen şahısın bu isteği reddedilince tartışma başladı. Kısa süre içerisinde Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda kadının, “Çocuğumu vermiyorum” diye bağırdığı duyuldu. Şahıs bir süre sonra öfkeden deliye dönerken çocuğun gözü önünde karısını bıçak çekti. Çevrede bulunan vatandaşlar kavgayı gördükten sonra araya girerek kavgayı ayırdı. Yaşanan bıçaklı kavga anları saniye saniye kameraları tarafından kaydedildi.

 

istanbul bahçelievler koca bıçak son dakika