İstanbul Eylül Ayının En Sıcak Gününü Yaşadı! Meteoroloji İse Ferahlatan Haberi Verdi

TAKİP ET

İstanbul'da bugün Eylül ayının en yüksek sıcaklığı yaşandığı ve sıcaklığın rekor sınırlarını geçtiği belirlendi. İstanbul Eylül ayının en sıcak gününü bugün yaşarken müjdeli haber meteorolojiden geldi. Meteoroloji, sıcaklığın 6 ila 10 derece düşeceğini belirtti.

İstanbul’da bugün Eylül ayının en yüksek sıcaklığı yaşandığı ve sıcaklığın rekor sınırlarını geçtiği belirlendi. İstanbul Eylül ayının en sıcak gününü bugün yaşarken müjdeli haber meteorolojiden geldi. Meteoroloji, sıcaklığın 6 ila 10 derece düşeceğini belirtti.

İstanbul Eylül ayının en yüksek sıcaklığını bugün yaşadı ve vatandaşlar aşırı sıcaklıklardan dolayı zor anlar yaşadı. Bunaltıcı sıcaklıkların ardından meteoroloji müjdeyi verdi. 21 Eylül Perşembe günü itibari ile Marmara ve Kıyı Ege’de sıcaklıkların azalacağı ve mevsim normallerinin civarına düşeceği belirlendi. 

TRAKYADA’DA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Marmara ve Kıyı Ege’de beklenen yağışlarla birlikte meteorolojiden yapılan açıklamada, 21 Eylül 2017 Perşembe gününde Trakya’da da sıcaklıkların azalacağı ve bölgede sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte etkisini gösterecek olan yağışların 21 Eylül 2017 Perşembe günü başlayarak 22 Eylül 2107 Cuma günü de devam edeceği belirlendi. hafta sonu da yağışların Marmara, Batı Karadeniz, Kuzey Ege ve İç Anadolu’da etkisini göstermeye devam edeceği belirtildi. 

 

20 eylül 2017 hava durumu sıcaklık istanbul rekor eylül ayı meteoroloj yağış uyarı