İstanbul'da yabancı uyruklu bir şahıs, teklifini reddeden genç kızı öldürdü

TAKİP ET

Yabancı uyruklu bir şahıs, İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, aynı işyerinde birlikte çalıştığı takıntılı olduğu 23 yaşındaki Ada Uzkul'u evinin önüne silahla gelip genç kıza ateş etti. Ardından silah ile kendini öldürdü.

Yabancı uyruklu bir şahıs, İstanbul’un Başakşehir ilçesinde, saplantılı halde aşık olduğu 23 yaşındaki Ada Uzkul’u silah ile öldürdükten sonra intihar etti. Meydana gelen olay, Güvercintepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde saat 22.30 sularında yaşandı.

KONUŞMA BAHANESİYLE YANINA ÇAĞIRDI

Tekstil atölyesinde muhasebeci olarak çalışmakta olan Ada Uzkul’a saplantılı aşık olan ve aynı iş yerinde birlikte çalıştığı şahıs, Uzkul’un evine geldi. Uzkul’u konuşma bahanesiyle dışarı çağıran şahıs teklifi reddetmesi üzerine yanındaki silah ile ateş açtı.

REDDEDİNCE DEHŞET SAÇTI

Yabancı uyruklu olduğu ifade edilen şahıs, önce Ada Uzkul’u vurdu ardından da kendini vurdu. Silah seslerini fark eden çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine durumu ihbar etti. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Ada Uzkul’u hastaneye sevk etti.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Kafasından yaralanan yabancı uyruklu şasın, olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Hastaneye sevk edilen 23 yaşındaki Ada Uzkul ise sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. Olay hakkında polis ekiplerinin çalışması halen devam ediyor.

İstanbul Başakşehir genç kız