İsrail Jetleri Vurdu! Tamamen Yıkıldı

TAKİP ET

İsrail jetleri Gazze'de Bulunan ve Hamas'a ait olduğu bilinen "El Aksa" kanalının merkezine Pes pese füze saldırısı düzenledi. İsrail savaş uçakları tarafından yapılan saldırıda el Aksa kanalından Gazze'deki merkezine 10 size atıldı. Saldırı sonucunda kanalın merkezinin tamamen yıkıldığı öğrenildi.

İsrail ordusu yazılı bir açıklama yaparak,  "Savaş uçaklarımız,  Gazze'deki hedeflerini vuruyor."  dedi. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada saldırıya ilişkin daha fazla detay verilmezken daha önce de yapılan açıklamada Gazze’den atılan ateşin İsrail tarafında bir otobüse isabet ettiği iddia edilmişti.

İsrail'in Gazze'ye hava saldırılarında 2 Filistinli şehit oldu 

Diğer yandan İsrail savaş uçaklarının Gazze şeridi'nin kuzeyinde bir grup Filistinli Hedef aldığı hava saldırısında 2 Filistinli Şehit olurken 3 kişi yaralandı. Konu hakkında yazılı açıklama yapan Gazze'deki Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail işgal güçlerinin Gazze şeridini kuzeyinde bir grup filistinliyi Hedef alması sonucu 2 Filistinli Şehit olduğunu 3 kişinin ise yaralandığını söyledi.

 

israil gazze el aksa füze saldırısı hava saldırısı son dakika son dakika haberi