İşkenceci Murat Özdemir Taciz Suçundan 6 Yerinden Bıçaklanmış!

TAKİP ET

Papağanına işkence yaparken çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir'in eski eşini taciz ettiği gerekçesi ile eski eşinin kardeşi tarafından 6 yerinden bıçaklanmış.

Evinde beslediği papağanına şiddet gösterirken görüntülerini sosyal medyada paylaşan Murat Özdemir için karar verilmişti. 21 gün boyunca tedavi görmesi için akıl hastanesine yatırılmasına karar verildi. İşkenceci Murat Özdemir'in yıllar önce eski karısını taciz etme suçundan dolayı eski karısının erkek kardeşi tarafından defalarca bıçaklanmış. Ayrıca Murat Özdemir'in sabıka kaydının ise son derece kabarık olduğu ortaya çıktı. 

Sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile evinde beslediği papağanın boğazını sıkarken hayvana işkence yaptığı görüntüleri paylaşmıştı. Bunun ardından 21 gün boyunca akıl hastanesinde tedavi görmesine karar verildi. Ruh sağlığının yerinde olmadığı tespit edilirken suç dosyasının kabarık olması dikkat çekti. Daha önce sosyal medyada yaptığı açıklamalar ve yaptığı hareketlerle birlikte defalarca gözaltına alınmıştı. 

ESKİ EŞİNİ TACİZ EDİNCE BIÇAKLANMIŞ

Murat Özdemir hakkında eski suçları gün yüzüne çıkmaya başladı. 1999 yılında Bodrum Gölkey'de evlenmiş olduğu eşinden boşandıktan sonra eşini bir türlü rahat bırakmadığı öğrenildi. Bir süre sonra eşini taciz ettiği için hakkında işlem başlatılmıştı. Bunun ardından eski karısının erkek kardeşi duruma sinirlenip Murat Özdemir'i 6 yerinden bıçaklamış. 

Yaşadığı bıçaklanma olayından sonra ameliyata alındığı ve zarar gören dalak ve böbreğinin alındığı öğrenildi. Daha önce yargılanmış olduğu bir davadan denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. Şimdiye kadar 6 suçtan dolayı sabıka kaydının olduğu öğrenilmişti. 

murat özdemir masterchef taciz bıçaklanma