İş İnsanı Kızı ile Evlenene 314 Bin Dolar Verecek

TAKİP ET

Taylandlı iş insanı Arnon Rodthong, Kızıyla evlenecek birini bulmak için yarışma düzenlemeye hazırlanıyor. İş insanı kızı ile evlenen kişiye 314 bin dolar ödeyecek.

Durian meyvesi satışı yapan 58 yaşındaki Arnon Rodthong, Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 26 yaşındaki kızının bir süredir evlenmek istediğini ve kızına ideal bir eş bulabilmek için yarışma düzenleyeceğini açıkladı.
Kızıyla evlenecek kişiye 10 milyon Tayland bahtı yani 314 bin dolar vereceğini söyleyen iş insanı, Kızına eş bulabilmek için nasıl bir yarışma yapacağını ise henüz açıklanmadı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan iş adamı, "Eğer birinin gelip kızıma damat olmasını beklersem uzun zaman alır. O yüzden şimdiden gelmesini talep ediyorum." dedi. Babasının Bu fikrinden gayet memnun kaldığını söyleyen iş insanının kızı Karnsita Rodthong ise "Seçici biri değilim, sosyal etkinliklere götürüp beraber fotoğraf çektirebileceğim birini arıyorum." ifadesini kullandı. İş adamının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından binlerce kişi kızı ile evlenmek için başvuruda bulundu.

iş insanı tayland kızıyla evlenene ödül yarışma