İş Başvurusu İçin Giden Genç Hemşire Ortadan Kayboldu

TAKİP ET

Aydın'ın Didim ilçesinden iş başvurusu için Denizli'ye giden 22 yaşındaki hemşire Gülşen Ünlü'den 40 gündür herhangi bir haber alınamıyor. Perişan olan genç kızın ailesi polise kayıp başvurusu yaptı.

Aydın Didim ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki hemşire Gülşah ünlü, 40 gün önce iş başvurusu yapmak için Denizli'ye gitti. Annesinin bilgisi dahilinde Denizli'ye giden genç hemşireden o günden bu yana haber alınamıyor. Kızının ortadan kaybolması ile büyük acı yaşayan anne Huriye Gündoğdu, “Biz eşimle ayrıyız; daha önce 3 günlüğüne evden ayrıldı ama babasının yanında olduğunu öğrendim. Son olarak bana da bilgi vererek Denizli’ye iş başvurusuna gideceğini söyledi. O günden evden bir çıktı; bir daha haber alamadık kendisinden; gittiği yeri de bilmiyorum. Polise kayıp başvurusunda bulunduk ve arama çalışmaları devam ediyor.”dedi. 
Annem Huriye Gündoğdu yaptı açıklamanın devamında kızımın kalbimin üzerinde Annem yazılı dövme ile kolunda köpeğinin adının yazılı dövme olduğunu ve gözlerinin renkli olduğunu belirtirken, Kızının bulunması için sosyal medyadan yardım çağrısı yaptıklarını söyledi. Anne açıklamasını devamında kızını görenlerin ya da bilenlerin 0 545 861 71 06 veya 155 polis imdadı aramalarını istedi. 

son dakika aydın didim hemşire kayıp