İş Arayanlara Müjde! Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Binlerce Kişi Alınacak

TAKİP ET

İş arayanlara müjde! Kamu kurum ve kuruluşlarına, çeşitli eğitim düzeylerinde ve çeşitli niteliklerde toplam 53 bin personel alımı yapılacak. Alım yapılacak bakanlıklar ise Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı. Bunun yanı sıra emniyete de 2018 yılında personel alımı yapılacağı öğrenildi.

İş arayanlara müjde! Kamu kurum ve kuruluşlarına, çeşitli eğitim düzeylerinde ve çeşitli niteliklerde toplam 53 bin personel alımı yapılacak. Alım yapılacak bakanlıklar ise Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı.  Bunun yanı sıra emniyete de 2018 yılında personel alımı yapılacağı öğrenildi.

2018 yılı kamu personel alımı ilanları devam ediyor. 2018 yılında toplam 53 bin yeni personel alımı yapılacak. Personel alımı yapacak olan bakanlıklar ve alınacak personel sayısı haberimizin devamında sizleri bekliyor…

ADALET BAKANLIĞI 15 BİN PERSONEL ALIMI YAPACAK
Adalet Bakanlığı,  adalet teşkilatı ve cezaevi personelinin yükünü hafifletmek için toplam 15.000 personel alımı yapacak. Ayrıca Adalet Bakanlığı tarafından bin adli hakim ve savcı alımı için başvurular Aralık ayında başlayacak. Adalet Bakanlığı Yine Yüz idari yargı hakimi alacak.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI
Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular ise 19-23 Kasım tarihleri arasında kabul edilecek.  Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'na İŞKUR aracılığı ile bin 12 Engelli işçi ve 528 eski hükümlü işçi olmak üzere 1540 sürekli işçi alımı yapılacak. Bu alımları için ise başvuru süreci başladı.

EMNİYET 3 BİN KOMİSER YARDIMCISI ALACAK
Emniyet Genel Müdürlüğü 2018 yılı içerisinde 3000 komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı yapacak.  19 Eylül Tarihine kadar bu alımlar için başvurular sürerken 7000 bekçi alımı yapılacağı da duyuruldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI
Sağlık Bakanlığı ise Geçtiğimiz günlerde bir ilan yayınlayarak En az ilkokul mezunu 5298 sürekli işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Sağlık bakanlığı Personel alımı başvuruları İŞKUR aracılığı ile yapılacak.

 

son dakika personel alımı memur alımı 2018 memur alımı memur personel alımı 2018 sağlık bakanlığı memur alımı