İş Adamına Şok Şantaj: "Karımla Görüntülerini, Yayarım" Diyerek Para İstedi

TAKİP ET

Iraklı Müteahhit A.A.H., Kendi ülkesinde tanıştığı 28 yaşındaki Roa W. ile 3 yıl sevgili oldu ve daha sonra ayrılmak istedi. Bu duruma tepki gösteren kadın sevgilisi ile birlikte olduğu anlarda çektiği görüntüleri şantaj yapmak için kullandı. İşadamı Önce kadının ardından da kadının kocasının şantaja maruz kaldı.

İstanbul'da Müteahhitlik yapan A.A.H., Ülkesi Irak'ta tanıştığı 28 yaşındaki Roa W. ile 3 yıl sevgili olarak yaşadı. Daha sonra kız arkadaşından ayrılmak isteyen meraklı müsaitse sevgilisi ayrılmam diyerek tepki gösterdi.

KOCASI DA PARA İSTEDİ

Genç kadın belirli bir miktarda para vermesi durumunda iş adamından Ayrılmayı Kabul edeceğini söylerken elinde birlikte oldukları görüntüleri olduğunu iddia etti. Kadının iş adamına "İstediğim parayı vereceksin; yoksa seni Irak'a rezil ederim" Diyerek 50 bin dolar para istediği öne sürüldü. Işadamı bu parayı ödedi Ancak bu defa genç kadının kocası iş adamına arayarak 40000 dolar daha vermemesi durumunda görüntüleri internette paylaşacağım söyleyerek şantaj yaptı. Karı kocanın müteahhitten Daha sonra bir milyon dolar istemesi üzerine A.A.H, Roa W.'nin İstanbul'da olduğunu öğrendi ve polise suç duyurusunda bulundu. Harekete geçen polis ekipleri Roa W. ve eşi Abdülkerim C.’yi Marmaris’te gözaltına aldı. Yargılanan karı kocaya ayrı ayrı 3'er yıl 9 ay hapis cezası verildi.

ıraklı mütteahhit şantaj son dakika