İrlandalı turist fenomen oldu

TAKİP ET

İrlandalı bir turistin, Aksaray'da su almak için gittiği markette dolabı açarken suların dökülmesi sonucu başlayan kavga, bir fenomen doğurdu. Sokağın bütün esnafının saldırdığı turist, kafasında sandalye, sopa kırılmasına ve onlarca kişinin saldırısına uğramasına rağmen ayakta kaldı, vurduğunu indirdi. Sosyal medya, İrlandalı turiste destek mesajlarıyla doldu.

Show TV'nin haberi, bir anda sosyal medya'nın İrlandalı turist hakkında yorumlarıyla doldu. Olayın videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Olay nasıl oldu? Video'da İrlandalı bir turist Aksaray'da otelinin karşısında ki dükkandan su almak istedi. Su alırken, dolaptaki suların hepsi yere döküldü. Hiç sorgu sual olmadan, nasıl oldu diye sormadan içeriden sopa ile çıkan esnaf, turiste vurmaya başladı. Herşey bundan sonra oldu. Sokaktaki esnaf bir anda 30 kişiye varan bir kalabalıkla turiste saldırdı. Başında sandalye kırdılar Turistin başında sandalye kıran esnaf, sopayla ve bulduğu ne varsa saldırdı. Turist sanki hiçbirşey olmamış gibi önüne çıkanı devirdi. Yumruk yiyen yerden normal kalkamadı. Turistin boksör olduğu öğrenildi Daha sonradan, turistin eski bir boksör olduğu öğrenildi. Sosyal Medya'dan turiste destek yağdı Olayın videosu basına yansıdıktan sonra sosyal medyada İrlandalı turiste yoğun ilgi gösterildi. İşte o mesajlardan bazıları.

İrlandalı turistten yumruk yiyip yürüyemeyen adam gibi uyandım günaydın.

— Saptroloji (@saptroloji)

2002 Dünya Kupası'ndan sonra millet olarak ilk defa bu kadar kenetlendiğimiz olay, önüne geleni deviren İrlandalı turist abimiz oldu.

— Erkek Terimleri (@ErkekTerimleri)

İrlandalı Turist otelden çıkıp çıkıp Aksaray esnafinı ne dövmüş be dinlenip dinlenip 1 mahalle dolusu esnafı iyi dövmüş ellerine sağlık😄

— TC__KENKIDEL (@TC_CNC_Kidel)

O sokağa İrlandalı abinin ismi verilmeli

— Baho (@picadambaattin)

"İrlandalı Turist" diye bir roman mı yazsak, ne yapsak?

— Ahmet Ümit (@baskomsernevzat)

İrlandalı turist ve esnaf... (temsili)

— Nafer Ermiş (@NaferErmis)

Gülüyoruz falan da irlandalı turist değil de bir başkası olsaydı linç edeceklerdi adamı. cinayete teşebbüs etmiş esnaf bozuntuları.

— Levent (@fevri_sosyolog)

Eline sağlık İrlandalı... Barbarlığı, vandallığı, cehaleti, bir adama 10 kişi dalma namertliğini de indirmişsin yere yumruklarınla...

— Zeki Kayahan Coşkun (@zekikayahan)

İrlandalı turistin Aksaray'daki esnaf sürüsünü dövmesini izlerken aldığımız gizli haz bizi bize bizle anlatıyor..

— arda erdik (@ardaerdik)

Bu, tüm esnafı döven İrlandalı turist haberini izlediniz mi? İçimin yağlarını eritti boksör reis.

— Can Çalışkan (@canncall)

Yere yıkmamış da katlayıp koymuş sanki İrlandalı... Kalabalık olduğunda herkese saldırabileceğini düşünen sırtlan esnaf sürüsü pert.

— Hocaların Hocası (@hizcarpizaman)

Bence İrlandalı turist hükümeti kursun.

— Nafer Ermiş (@NaferErmis)

Ak Parti'den ile ilgili açıklama geldi: Kendisi alevidir !

— Rahat Adam (@rhtadm)