İranlı Geline Büyük Tuzak! 8 Yıl Boyunca Kandırıldı

TAKİP ET

İran'dan gelerek Emir B. ile tanınan Laila hayatının şokunu yaşadı ve 8 yıl hayatında neredeyse kabusu yaşadı.

İran'dan gelerek Emir B. ile tanınan Laila hayatının şokunu yaşadı ve 8 yıl hayatında neredeyse kabusu yaşadı. 

İranlı Laila bir süredir hayatında yaşadığı zorluklardan yola çıkarak polise başvurdu. Polise yapmış olduğu şikayet sonrasında yıllardır kandırıldığı ve dolandırıldığı için hiç istemediği bir evlilik yaşadığını dile getirdi. 8 yıllık kocasından şikayetçi olan İranlı kadın bu süreç içerisinde kocasının farklı bir hayat vaadi ile kendisiyle evlendiğini öne sürdü. 

28 yaşındaki İranlı kadın Laila K. 31 yaşındaki kocası Emir B. için boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesinde yer alan iddialar ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. Tahran'dan Türkiye'de okuyan kuzeninin düğününe gelen Emir B. ile düğün ortamında tanıştıklarını ve kendisini çok farklı biri gibi tanıttığını belirtti. 

YILLARCA YOKSULLUK VE ŞİDDET GÖRMÜŞ

Düğün ortamında tanıştıkları zaman çok genç olduğunu anlattı. O sırada kocasının kendi işinin olduğunu be Türkiye'de son derece lüks bir hayat yaşadığını dile getirdiğini iddia etti. Zengin olmasından dolayı rahat bir yaşam sürmek isteyen ve bu durumdan etkileyen İranlı gelin ise kısa süre içerisinde evlenmek istediğini dile getirdi. Evlendikten sonra ise İstanbul'a yerleşme kararı aldılar. Evlenip geldikten sonra ise anlatılan her şeyin yalan olduğunu gördü. 8 yıl boyunca zor şartlar altında yaşayıp yoksulluk gören, aldatılan ve defalarca şiddet gören İranlı gelin en sonunda yaşadığı evin elinden alınıp kocasının üzerine yapması ile birlikte büyük şok yaşadı. 

iranlı gelin boşanma davası kandırıldı