İran'daki Jet Kazasında Cesedine Ulaşılamayan Kaptan Pilot'un Cenazesi Hakkında Dehşete Düşüren Tespitler! Cenazesine Ne Oldu?

TAKİP ET

İran'da Başaran Holding'e ait olan bir jetin düşmesiyle 11 kadın canından olmuş ve tüm Türkiye büyük bir şok yaşamıştı. Peki, 11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasında cenazesine ulaşılamayan Kaptan Pilot Beril Gebeş neden hala bulunamadı? Beril Gebeş'e ne oldu? İşte ortaya çıkan iddialar…

İran’da Başaran Holding’e ait olan bir jetin düşmesiyle 11 kadın canından olmuş ve tüm Türkiye büyük bir şok yaşamıştı. Peki, 11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasında cenazesine ulaşılamayan Kaptan Pilot Beril Gebeş neden hala bulunamadı? Beril Gebeş’e ne oldu? İşte ortaya çıkan iddialar…

Olay, 11 Marrt 2018 Pazar günü Şarika’dan kalkan ve İran hava sahası üzerine geldiği anlarda henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde düşen Türk jeti içinde yer alan 11 kadın hayatını kaybetmişti. Uçakta Kaptan Pilot olan ve cesedine hala ulaşılamayan Beril Gebeş’e ne olduğu ve cenazesine neden hala ulaşılamadığı soruları sorulmaya devam ederken söz konusu olayla ilgili bazı tespitler yapıldı.

BERİL GEBEŞ’İN CENAZESİNE NEDEN ULAŞILAMADI?

Meydana gelen jet kazasında, Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve 7 kadın hayatını kaybetmişti. Yaşanan kaza sonrasında olay yerinde ulaşılan cenaze sayısının 10 olduğu ve uçağın Kaptan Pilotu Beril Gebeş’in cenazesine ulaşılamadığı belirlenmişti. Uçağın Kaptan Pilot’u Beril Gebeş’in cesedine ulaşılamamasının ardından akla gelen ihtimaller sıralandı. Beril Gebeş’in cenazesine ulaşılamamasında ilk akla gelen sebepler arasında Kaptan Pilot’un uçağın düşüş anında uçak henüz havadayken kırılan camdan fırlayarak kaza bölgesinden oldukça uzak bir bölgede kalmış olabileceği belirtildi. Öte yandan Kaptan Pilot Beril Gebeş’in cesedine ulaşılamamasındaki bir diğer ihtimalin cesedin yanmış olabileceği oldu. Bu durumda uçağın burun kısmında binlerce metre yükseklikten yere çakılmasıyla başlayan yangının pilotun olduğu bölümde daha da yoğunlaşmasıyla Beril Gebeş’in cesedinin tamamen yanmış ve erimiş olabileceği de belirtildi. 

 

İranda düşen jet Türk ye Başaran holding Mina Başaran Beril Gebeş Cesedi nerede Cesede ne oldu Kaza