İnternetten Tanıştılar, Harabe Binada Öyle Şeyler Yaptılar Ki..

TAKİP ET

Mersin'de sosyal medyada tanışan ve ilişki vaadi ile kandırılan gençler harabe evde dehşeti yaşadılar.

Mersin'de sosyal medyada tanışan ve ilişki vaadi ile kandırılan gençler harabe evde dehşeti yaşadılar. 

Eşcinsel sitelerde bir süredir yazıştıkları gençlere ilişkiye girelim diyerek harabeye binaya çağıran iki kişinin aslında niyetinin çok farklı olduğu öğrenildi. Çağırdıkları kişileri önce darp ettikten sonra ardından bıçaklayan kişiler gasp gerçekleştirdiler. Bunun ardından şikayetçi olan kişiler konu hakkında soruşturmanın başlatılmasını sağladılar. 

Aynı gün içerisinde 4 kişinin harabe bina içerisinde gasp edildiği ve çeşitli şekillerde yaralandıkları öğrenildi. Konu hakkında emniyet tarafından soruşturmanın derinleştiği öğrenildi. Sosyal medya üzerinden eşcinsellerin kullandığı bir tanışma sitesinde tanışan ve tuzağa düşürülen kişiler ise mağdur oldukları için şikayetçi oldular. 

TACİZE UĞRADIĞI İÇİN DARP ETMİŞ

4 kişiyi aynı gün içerisinde darp eden kişiler ifadeler sonrasında kıskıvrak bir şekilde polis tarafından yakalandılar. emniyetteki ifadelerinde ise ilginç ifadelerde bulundular. Daha önce eşcinsel bir kişi tarafından sözlü olarak tacize uğradığı için eşcinsellerden nefret ettiğini anlattı. İçinde oluşan nefret sebebiyle darp işlemini gerçekleştirdiğini belirttiler. Bunun ardından sorgu bitimi adliyeye sevk edilen iki arkadaş mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildiler. Adliyeye sevk edilirken verdikleri ifadelerde ise 'Onlar yaptığımız her şeyi hak ettiler. Dua etsinler daha fazlasını yapmadım. Onlar hak ettiklerini yaşadılar. Pişman değilim' dediler. 

mersin sosyal medya internet