İnternetten Kandırıp Getirdiler, Fuhuş Kölesi Yaptılar

TAKİP ET

Niğde'de yaşayan 17 yaşındaki genç kız internet üzerinden tanıştığı bir kişiye güvenerek Adıyaman'a kaçtı. Ardından kaçırılan genç kız fuhuş çetesi tarafından günlük kiralık eve götürülerek para karşılığında fuhuşa zorlandı.

İnternet üzerinden gerçekleşen dolandırıcılıklara her geçen gün bir yenisi dağa ekleniyor. Son zamanlarda genç kızları ağına düşürmek için çeşitli yöntemler kullanan fuhuş çeteleri küçük yaştaki kızları tercih ediyorlar. Küçük kızların kandırılmasının daha kolay olduğunu ifade eden çete üyelerinin bu yöntemle pek çok genç kızı ağlarına düşürdükleri ortaya çıktı. 

Olay Adıyaman'da 17 yaşındaki bir kızın internet üzerinden kandırılması ve başına gelenler sonucunda ortaya çıktı. Adıyaman'da internet üzerinden tanıştığı kişilerin çeşitli vaadlerine inanarak Niğde'den Adıyaman'a giden kız çocuğu fuhuş çetesinin eline düştü. Günlük kiralanan evde genç kıza para karşılığında zorla fuhuş yaptırıldığı ve erkeklere isteği dışında pazarlandığı ortaya çıktı. 

FUHUŞ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

17 yaşındaki genç kızın kaybının ardından aile durumu zaman kaybetmeden polise bildirdi. Emniyet güçleri tarafından genç kızın bilgisayarında inceleme başlatıldı. En son konuştuğu kişiler belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından tanıştığı bir şahıs tarafından bir süre oylandığı, ardından çeşitli bahanelerle kandırılarak kaçması için teşvik edildiği ortaya çıktı. İki kişinin genç kızı kandırdığı ortaya çıkarken emniyet tarafından yürütülen başarılı soruşturmanın ardından fuhuş çekesi çökertildi. Genç kız ise çetenin elinden kurtarıldı. 

Olayın detaylarına bakıldığı zaman günlük kiralık evde zorla fuhuş yapmaya zorlanan genç kızın çete tarafından darp edildiği de belirlendi. Suçüstü yakalanan çete emniyete götürüldü. Ardından savcılığa sevk edilirken tutuklu olarak yargılanmalarına karar verildi. 17 yaşındaki genç kız ise ailesine teslim edildi. 

internet fuhuş