İnstagram'da Tanıştığı Kız Çocuğuna Metruk Binada Tecavüz Etmek İstedi!

TAKİP ET

Adana'da sosyal medya üzerinden tanıştığı 14 yaşındaki bir kız çocuğunu metruk binaya çağırarak burada tecavüz etmeye kalkıştı.


Adana'nın merkez ilçelerinden birisi olan Seyhan'a bağlı Sakarya mahallesinde korkunç bir olay meydana geldi. 21 yaşındaki bir kişi bir süre önce sosyal medya üzerinden 14 yaşındaki bir genç kızla tanıştı. İkili sosyal medya üzerinden tanıştıktan sonra arkadaş olmaya karar verdiler. Arkadaşlıkları bir süre sosyal medya üzerinden devam etti. 

21 yaşındaki Onur G. isimli şahıs genç kızla bir süre sonra buluşmak istedi. Bunun üzerine genç kız teklifi kabul etti. Kendisini bölgede bulunan metruk bir binaya davet etti. Korkmasına rağmen bir süredir sohbet ettiği gence inanarak metruk binaya gitti.

TECAVÜZ ETMEK İSTEDİ

Bir tekstil fabrikasına ait olan metruk binaya giden genç kız büyük panik yaşadı. O sırada yoldan geçen bir vatandaşın durum dikkatini çekti. Genç tarafından kız çocuğunun metruk binaya götürüldüğünü gören vatandaş zaman kaybetmeden polisi arayarak durumu bildirdi. İhbarı sırasında 'Bir erkek bir kız çocuğunu bölgede bulunan metruk binaya götürdü ve sonra içeriden çıkmadılar' ifadelerini kullandı.

Olay yerine hemen polis ekipleri geldi. Binaya girdikten sonra binanın ikinci katında şüpheli erkeği kızla birlikte çıplak halde yakalayan polis devreye girdi. İfadesinde konuşmak için geldiklerini belirten genç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Henüz 14 yaşında olan kız çocuğu ise polis tarafından ailesine teslim edildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

adana sosyal medya kız çocuğu tecavüz