İnsanlıktan Utandıran Olay! Sıcaktan Etkilenerek Bayılan Yaşlı Adama Kimse Yardım Etmedi

TAKİP ET

Kosova'da insanlıktan utandıran cinsten bir olay yaşandı. Görüntülerde aşırı sıcaktan etkilenerek baygınlık geçiren yaşlı adama çevrede bulunan insanlardan kimsenin yardım etmemesi oldukça büyük tepki topladı.

Kosova’da insanlıktan utandıran cinsten bir olay yaşandı. Görüntülerde aşırı sıcaktan etkilenerek baygınlık geçiren yaşlı adama çevrede bulunan insanlardan kimsenin yardım etmemesi oldukça büyük tepki topladı.

Her geçen gün artarak devam eden aşırı sıcaklar Kosova’yı esir almaya devam ederken aşırı sıcaklıklardan en çok etkilenenlerden biri de yaşlılar oluyor. Geçen 1 haftada tam 41 dereceye ulaşan yoğun sıcaklıklar dolayısıyla Kosovalı birçok vatandaş rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

YAŞLI ADAM BAYILDI KİMSE YARDIM ETMEDİ

Aşırı sıcakların etkili şekilde devam ettiği Kosova’da kaydedilen görüntüler herkesin içini sızlattı. Kosova’nın Gilan bölgesinde yolda ilerlemekte olan yaşlı bir adam yoğun sıcak nedeniyle fenalaşarak aniden yere yığılıyor. Yaşlı adamın bayılarak yere yığılmasının ardından yardım için yanına kimsenin gitmediği dikkat çekiyor. Yaşlı adama yardım edilmemesi Kosova basınında geniş yer bulurken herkes tarafından büyük tepki çekti. Yaşlı adamın yolda yürürken sıcaktan fenalaşarak yere düşmesi ve çevrede bulunan vatandaşlardan hiçbirinin adamın yardımına gitmemesi herkes tarafından büyük tepki aldı.

 

kosova utandıran olay yaşlı adam kosovada bayılan yaşlı adam bayılma kimse yardım etmedi