İlişkiye Girmeyi Kabul Etmeyen Eski Eşinin Soda Şişesi ile Yüzünü Kesti, Başına Demir Çubukla Vurdu

TAKİP ET

Aydın'ın Karacasu ilçesinde 3 ay önce eşinden boşuna 22 yaşındaki Meryem Özer, eski eşi tarafından ilişkiye girme teklifini reddettiği iddiasıyla hastanelik edildi. Eski eşinin ilişki teklifini kabul etmemesi üzerine çılgına dönen koca şişe parçası ile yüz, kol ve boğazını kesti, ardından da başına Demir çubukla vurdu. Yaralanan genç kadının Babası kızına yönelik olarak yapılan saldırıya Tepki göstererek kızının tanınmayacak hale geldiğini söyledi.

Aydın'ın Karacasu ilçesinde 3 ay önce eşinden boşuna 22 yaşındaki Meryem Özer,  eski eşi tarafından ilişkiye girme teklifini reddettiği iddiasıyla hastanelik edildi. Eski eşinin ilişki teklifini kabul etmemesi üzerine çılgına dönen koca şişe parçası ile yüz, kol ve boğazını kesti,  ardından da başına Demir çubukla vurdu. Yaralanan genç kadının Babası kızına yönelik olarak yapılan saldırıya Tepki göstererek kızının tanınmayacak hale geldiğini söyledi.

Aydın Karacasu ilçesinde daha önce 5 defa evlenen ve günlük işlerde çalışan Ali Çetin, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 5 yıl önce tanıştığı evli ve bir çocuk annesi Meryem Özer ile aşk yaşamaya başladı.  İkili daha sonra buradan memleketleri Aydın Karacasu’ya kaçarak birlikte yaşamaya başladı. Bu sırada eşine boşanma davası açan Özer, 6 ay süren dava sonucunda eşinden boşanarak Ali Çetin ile evlendi. Çiftin bu evlilikten 3 ve 2 yaşında iki kız çocuğu bulunuyor. Evlilik sırasında şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayan çiftten Özer,  eşinin kumar ve alkol bağımlısı olduğu iddiasıyla boşanma davası açtı ve 8 Haziran tarihinde boşanma gerçekleşti.

İLİŞKİYE GİRMEYİ KABUL ETMEDİ
Ali Çetin 24 ağustos gecesi çocukları görme bahanesiyle eski eşinin evine geldi. İddaya göre Ali Çetin eski eşiyle ilişkiye girmek istedi Fakat Özer bunu kabul etmedi. Bunun üzerine çılgına dönen eski koca eline geçirdiği soda şişesini kırarak genç kadının kolu, yüzü ve boğazını kesti,  bununla da yetinmeyerek başına Demir çubukla vurdu. Olayın ardından kanlar içerisinde yerde kalan kadının Kolundaki bilezik ve boynundaki kolyeyi de almaya çalışan eski koca,  olay yerinden karşıda. Komşuların gürültüyü duyarak ihbar etmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri eve geldi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Meryem Özer,  hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  Ali Çetin ise olayın ertesi günü polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

'YÜZÜ TANINMAZ HALE GELDİ'
Yüzünde Oluşan kesikler nedeniyle tanınmayacak hale gelen Meryem Özer, Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavisinin tamamlanmasının ardından estetik operasyon için Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

aydın karacasu eski koca dehşet