İkinci Bir Çiftlik Bank Vakası Mı Patlıyor? Alacaklıları Peşinde Olan Hanımağa Sırra Kadem Bastı

TAKİP ET

Lakabı Hanımağa olan ve günlerdir haber alınamayan Tuğba Kalaycı'nın alacaklılarının peşinde olduğu ve bir anda sırra kadem bastığı ortaya çıktı. Kalaycı'nın kardeşi olan Fatma Mehmetçik'in ablasının hayatından endişe ettiği ve savcılığa başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Lakabı Hanımağa olan ve günlerdir haber alınamayan Tuğba Kalaycı’nın alacaklılarının peşinde olduğu ve bir anda sırra kadem bastığı ortaya çıktı. Kalaycı’nın kardeşi olan Fatma Mehmetçik’in ablasının hayatından endişe ettiği ve savcılığa başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Yalova ve Çanakkale’de emlakçılıkla uğraştığı öğrenilen 48 yaşındaki Tuğba Kalaycı, geride bıraktığımız haftalarda sırra kadem bastı. Yaptığı iş içerisinde lakabı ‘Hanımağa’ olarak bilinen Tuğba Kalaycı, 2 çocuğunu kardeşi Fatma Mehmetçik’e bırakarak ortadan kayboldu.

OFİSİNDE DARP EDİLDİ

Emlak sektöründe lakabı ‘Hanımağa’ olarak bilinen 48 yaşındaki Tuğba Kalaycı’nın ortadan kaybolmadan birkaç gün öncesinde kendine ait olan ofisinde darp edildiği iddia edildi. Biga’da yer alan ofisinde darp edildiği iddia edilen Kalaycı’nın bu olay sonrasında Biga emniyetine giderek şikayette bulunduğu ve yaşanan olayın hemen ardından Yalova’ya dönüş yaptığı öğrenildi. 

2 ÇOCUĞUNU KARDEŞİNE BIRAKARAK SIRRA KADEM BASTI

Darp olayının ardından Yalova’ya geri dönen Tuğba Kalaycı’nın burada 2 çocuğunu kardeşi Fatma Mehmetçik’ bıraktığı ve kardeşine ‘Çocuklar artık sana emanet’ dediği öğrenildi. Ablasından günlerdir haber alamadığını söyleyen kardeş Fatma Mehmetçik ise Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunarak ablasının günlerdir ortada olmadığını ve emlakçılarla para alış verişinde bulunduğunu söylediği öğrenildi. Ablasının hayatından endişe ettiğini söyleyen Fatma Mehmetçik, bazı alacaklıların ablasını aradığını söylediği öğrenildi. 

KAÇTI MI, KAÇIRILDI MI?

Emlak işiyle uğraşan ‘Hanımağa’ lakaplı Tuğba Kalaycı’nın satış öncesi ekspreslerle anlaştığı ve değersiz arazilerin fiyatını yüksek gösterdiği iddia edilirken arazilerinin değersiz olduğunu anlayan kişilerin de verdikleri paraları geri alabilmek için Tuğba Kalaycı’nın peşine düştükleri ancak hiçbir yerde kadına ulaşamadıkları belirtildi.

 

Hanımağa Emlakçı Çiftlik bank CEO Dolandırıcı mı Yalova Biga Çanakkale Tuğba Kalaycı Sırra kadem bastı