İki Kız Kardeşin Sır İntiharı Dikkat Çekti!

TAKİP ET

Bir mağazanın ikinci katından atlayarak intihar eden genç kızın iki ay önce aynı bölgeden kız kardeşinin de intihar ettiği öğrenildi.

Bir mağazanın ikinci katından atlayarak intihar eden genç kızın iki ay önce aynı bölgeden kız kardeşinin de intihar ettiği öğrenildi. 

Adana'nın Döşeme mahallesinde dün meydana gelen bir intihar olayında sır perdesi aralanıyor. Bir gelinlik mağazasının ikinci katına çıkıp sigara içtikten sonra aşağı atlayan Selver D. isimli kadının öldüğü ortaya çıktı. Mağaza çalışanları kadının gelmemesi üzerine yukarı çıktıkları zaman korkunç manzara ile karşılaştılar. 

Olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirlediler. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Talihsiz kadının hayatına neden son verdiği araştırılıyor. 

AYNI YERDE KIZ KARDEŞİ DE İNTİHAR ETMİŞ

Polis yaptığı araştırmaların ardından hayatını kaybeden kadının ailesine ulaştılar. Acı haberi alan ailenin derin bir üzüntü yaşadığı belirlendi. Ancak polis tarafından yapılan araştırmalar sonrasında intihar eden kadının kendisinden bir yaş küçük kız kardeşinin de iki ay önce aynı bölgede intihar ettiği öğrenildi. mağazanın hemen karşısında bulunan bir otelin beşinci katına çıkan kız kardeşinin atlayarak intihar ettiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma başlatılırken iki kız kardeşin intihar etmesine neden olan sebepler araştırılmaya başlandı. 

iki kız kardeş intihar adana