İki Aile Bir Evi Paylaşamayınca Arada Silahlar Konuştu: 3 Kişi Yaralı!

TAKİP ET

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde aynı evi almak isteyen iki aile arasında anlaşma sağlanamayınca silahlar çekildi. Karşılıklı çatışmanın yaşandığı kavgada 3 kişi yaralandı.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde aynı evi almak isteyen iki aile arasında anlaşma sağlanamayınca silahlar çekildi. Karşılıklı çatışmanın yaşandığı kavgada 3 kişi yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde iki aile bir mahallede aynı apartmanda aynı binayı beğendi. Aralarında bir türlü anlaşamayan aile evi alma kavgasına tutuştu. Büyüyen kavgada iki tarafta silahlarını çekerek çatıştı. Yaşanan silahlı çatışmada 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine özel harekat polislerinin sevk edildiği bilgisi alındı.

TARAFLAR BİRBİRİ İLE ÇATIŞTI 3 KİŞİ YARALANDI

Olay, İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi İncirkuşu Sokakta meydana geldi. Mahallede bulunan satılık bir apartman dairesini almak için talip olan iki aile anlaşamayınca tartışma başladı. iki grupta evi almakta ısrarlı olunca çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki tarafta yanlarında bulunan otomatik silahlarla birbirlerine ateş açtı. Yaşanan çatışmada 1’i ağır 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan kişiler olay yerine çağırılan ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.

ÖZEL HAREKAT VE ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Silah seslerini duyan vatandaşlar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile kapatırken çevik kuvvet ve özel harekat polisleri de olay yerine sevk edildi. Olayı gören tanıklar, tartışmanın ev yüzünden çıktığını ve bir anda kavgaya dönüşerek silahların çekildiğini söyledi. Olay yerinden çok sayıda silah sesi duyulduğu belirtildi. Polis ekiplerinin bölgedeki güvenlik önlemlerinin devam ettiği belirtildi.

 

istanbul küçükçekmece iki aile çatuışma ev alma kavgası silah 3 yaralı