İhmal Yine Can Aldı! Tüfekle Oynayan Çocuk Babaannesini Vurdu

TAKİP ET

Çorum'da ihmal yine can aldı! Avdan dönen adam, tüfeği bahçede bırakıp odun kırmaya başladığı sırada 12 yaşındaki oğlu tüfekle oynamaya başladı. O sırada ise yanlışlıkla tetiğe basınca babaannesini vurdu. Talihsiz kadın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çorum’da ihmal yine can aldı! Avdan dönen adam, tüfeği bahçede bırakıp odun kırmaya başladığı sırada 12 yaşındaki oğlu tüfekle oynamaya başladı. O sırada ise yanlışlıkla tetiğe basınca babaannesini vurdu. Talihsiz kadın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çorum’da ihmal yine can aldı! Çorum’un İskilip İlçesi’ne bağlı olan Kurusaray Köyü’nde ki Orta Mahallesi’nde oturan Mustafa K., kendisinin ruhsatlı tüfeği ile ava gitti. Avdan döndükten sonra ise tüfeği evin bahçesinde bıraktı ve hem annesi hem de komşuları ile sohbet etmeye başladı. Bir yandan da bahçede odun kesmeye başladı. O odun kestiği sırada ise 6. sınıf öğrenicisi olan 12 yaşındaki oğlu, babasından izinsiz tüfekle oynamaya başladı.

YANLIŞLIKLA BABAANNESİNİ VURDU

Babasının odun kestiği sırada tüfekle oynamaya başlayan 12 yaşındaki O.K, bir anda tetiğe dokununca olanlar oldu ve ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, merdivende oturan babaannesi Emine K.’ya denk geldi. Saçmaların yaşlı kadına isabet etmesinin ardından hemen otomobile bindirildi ve İskilip Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaşlı kadın buradan ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Burada yapılan her müdahaleye karşın talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Tüfekle oynarken babaannesini vuran çocuk ise ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.