İhbar Geldi Uçaklar Piste Çağırıldı! Atatürk Havalimanı'nda Uçakta Bomba Paniği

TAKİP ET

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan bomba ihbarı herkesi korkuttu. İstanbul-Ukrayna seferi yapacak olan 2 uçaktan alınan bomba ihbarı üzerine ekipler uçakları piste geri çağırarak bomba imha ekipleri ile arama yapma yapmaya başladı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapılan bomba ihbarı herkesi korkuttu. İstanbul-Ukrayna seferi yapacak olan 2 uçaktan alınan bomba ihbarı üzerine ekipler uçakları piste geri çağırarak bomba imha ekipleri ile arama yapma yapmaya başladı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda İstanbul-Ukrayna seferini yapacak olan 2 uçak için verilen bomba ihbarı büyük panik yarattı. Bomba ihbarının alınmasıyla uçakları piste geri çağıran ekiplerin geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Park alanına çekilen uçaklarda bomba araması başladı.

SEFERLER DURDU

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda İstanbul-Ukrayna seferini yapacak olan 2 uçak alınan bomba ihbarı üzerine piste geri çekilerek boş bir alanda park halini aldı. Bomba imha ekiplerinin olay yerine gelmesiyle uçaklarda bomba araması yapılmaya başlandı.

 

İstanbul Atatürk havalimanı Ukrayna uçağı 2 uçakta verilen bomba ihbarı Bomba imha ekipleri