İğrenç Olay! Baba ve Oğul İntikam İçin 10 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu

TAKİP ET

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 10 yaşındaki E.T.'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet A. ile oğlu Halil İbrahim A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Jandarma ekiplerinin yaptığı Araştırma sonucunda baba ve oğulun iddiaya göre intikam alma İşte bu korkunç olayı gerçekleştirdiği belirlendi.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde  10 yaşındaki E.T.’ye  cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet A. ile oğlu Halil İbrahim A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Jandarma ekiplerinin yaptığı Araştırma sonucunda baba ve oğulun iddiaya göre intikam alma İşte bu korkunç olayı gerçekleştirdiği belirlendi.

Aydın İncirliova ilçesi kırsal Yazıdere Mahallesi'nde oturan ve eşi tecavüz suçundan ceza evinde bulunan F.T.  isimli kadın dün Jandarma'ya başvurarak 10 yaşındaki kızı E.T.’ye Mehmet A. ile oğlu Halil İbrahim A.'nın cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.  Pedagog eşliğinde ifadesi alınan 10 yaşındaki çocuk daha sonra hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanede yapılan sağlık kontrolünde çocuğun makatından resim sokularak istismarda bulunduğu belirlendi.  Jandarma ekipleri bunun üzerine harekete geçerek Mehmet A. ve oğlu Halil İbrahim A.'yı bu sabah evlerinde gözaltına aldı. Baba ve oğul suçlamaları kabul etmezken jandarmada işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

CİNSEL İSTİSMARIN ARDINDAN KORKUNÇ İNTİKAM ÇIKTI
Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında kızın cinsel istismarı uğramasının ardından 2 buçuk yıl öncesine dayanan korkunç bir intikam planı çıktı. 17 Şubat 2016 tarihinde Aynı mahallede oturan ve besicilik yapan T.A.  Jandarma'ya giderek bir çiftlik evinde birlikte içki içtiği arkadaşları Mehmet T. (43) ve Murat Aydın'ın (35) kendisine bir hafta süreyle tecavüz ettiklerine fotoğrafta görüntülerini çektiklerini şantaj yaptıklarını iddia ederek şikâyetçi olmuştu. Şüpheliler tutuklanırken haklarında Aydın 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Mahkeme geçtiğimiz 25 Mayıs tarihinde kararını açıklarken tutuklu sanıklar Mehmet T. ve Murat Aydın'a 28 yıl 9'ar ay hapis cezası vermişti.

 

aydın incirliova cinsel istismar intikam son dakika