Hootsuite Nedir? Ne İşe Yarar?

TAKİP ET

Hootsuite tüm sosyal medya hesaplarınızın tek bir yerden yönetebilmenize yarıyor. Hootsuite ile birlikte sosyal medya hesaplarında yapacağınız paylaşımlar..

Son yıllarda bilgisayar kullanan hemen herkesin bir sosyal medya hesabı var. Hatta bir tane ile yetinmiyoruz birçok farklı sosyal medya sitesinde çok vakit geçiriyoruz. Birden çok sosyal medya hesabı kullandığımızda bu bizi çoğu zaman yorabiliyor. İşte Hootsuite adlı program bunun için geliştirilmiş. Hootsuite tüm sosyal medya hesaplarınızın tek bir yerden yönetebilmenize yarıyor. Hootsuite ile birlikte sosyal medya hesaplarında yapacağınız paylaşımları istediğiniz bir tarihe yayabilmenizde mümkün. Günün herhangi bir saatini, bölümünü ayarlayıp paylaşım yapıyorsunuz. Hesabınıza girmeseniz bile paylaşılıyor. Hootsuite Genel Özellikleri Nelerdir? - Paylaşımlarda zaman ayarı yapabilme - Sosyal medya hesaplarınızın hepsini tek noktadan kontrol edebilme. - Sosyal medya istatiklerinizi tek yerden görebilme. - Urlleri kısaltarak, tweet atarken karakterden tasarruf sağlayabilme özelliği. Hootsuite'i kullanmak ise oldukça kolay. İsterseniz websitesinden, isterseniz mobil yoluyla kullanabilirsiniz. Hootsuite'in resmi sitesinden Hootsuite uygulamasını indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Hootsuite üyeliği açtıktan sonra sosyal medya hesaplarınızı eklemeye başlayabilirsiniz. Hesaplarınızı ekledikten sonra da publisher bölümü yardımı ile birden çok hesapta paylaşım yapmaya başlayabilirsiniz.

çoklu hesap kullanımı Facebook google hootsuite hootsuite kullanımı hootsuite nedir hootsuite sosyal medya social account sosyal medya Twitter