Hızlı Saç Uzatmak İçin Patates Suyunun 6 Kullanma Yöntemi

TAKİP ET

Saçların yeterince uzamaması, her yaştan insanı etkileyen stresli bir aşamadır. Yanlış tarama, saçlarımızın uzamasına ve kalınlaşmasına izin vermeyen en büyük suçludur. Ayrıca saç incelmesine de yol açabilir.

Size çok fazla vaat eden ürünleri kullanmaktan yorulduysanız ve beklentilerinizi asla karşılamıyorsa, artık sağlık sorunlarının çoğuna cevap veren mutfağa geri dönme zamanıdır. Bu kez, saç büyümesini hızlandıracak ve yeni saç oluşumunu destekleyecek böyle bir sihirli çözüm bulduk ki kolayca saçlarınızı hızla uzatacak ve saçlarınıza sihir yapmış gibi fayda sağlayacak patates suyu, saçı gürleştirecek ve hızla uzatacak. Saç kalitesini arttırmanın 6 yolunu sizler için derledik.

Soyulmuş patatesi püre haline getirmek için blender kullanın, suyunu çıkarmak için ise katı meyve sıkacağından faydalanabilirsiniz.

Saç Derisini Rahatlatan Patates Suyu

4 ila 5 damla limon suyu, yarım çay kaşığı zerdeçal ve yarım çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ile 1 çorba kaşığı patates suyunu karıştırın. Geceleri tüm saç derisine uygulayın. Saçlarınıza bir bone takıp uyuyun. Ertesi sabah aloe vera bazlı şampuanla yıkayın. Patates suyu, iltihaplı kafa derisi gözeneklerini açan kan dolaşımını tetikler. Limon suyu, gözenekleri temizleyen, sıkışmış yağ ve kirleri yok eder. Zerdeçal, stunted foliküllerin daha hızlı büyümesini tetikler. Hindistan cevizi yağı, foliküllere ve gerilmelere E vitamini ekler ve onları pürüzsüzleştirir.

Saç Derisi Exfoliator Olarak Patates Suyu

1 çay kaşığı haşlanmış yulaf ezmesine 1 çorba kaşığı patates suyu ve yarım çay kaşığı ezilmiş karanfil ekleyin. Saçları derinlemesine 15 dakika boyunca yumuşak bir şekilde yıkayın ve şampuanla birlikte bu karışımı uygulayın. 2 hafta boyunca her gün daha sonra haftada üç kez kullanabilirsiniz. Yulaf ezmesi, hücreleri nemlendirirken tahriş olmuş saç derisinden pul, kepek ve yağı temizleyen bir eksfoliye edici olarak çalışır. İnce karanfil boncuklar hasarlı kökleri yumuşatan hafif bir peeling etkisiyle çalışır. Ve patates suyu, folikül formasyonuna neden olan gözeneklerden bakterileri uzaklaştırır.

Şampuandan Önce Patates Suyu

Yarım çay kaşığı gliserin, yarım çay kaşığı süt kreması ve 5 ila 6 damla bal ile 3 çay kaşığı patates suyunu karıştırın. Çözeltiyi saç köklerinden uçlara kadar uygulayın. Şampuanlamadan önce 20 dakika bekletin. Bal, saç köklerinin altına sıkışmış bakterileri hedefler ve onları öldürür. Gliserin, saç yapısını iyileştirerek saç dokusunu geliştirir. Süt kremasinin laktik asidi, oksijen kaynağını artırarak folikül oluşumunu tetikler. Patates suyu da saç derisi pH'ını korur.

Saç Maskesi Olarak Patates Suyu

Yarım su bardağı patates suyu ve 1 yumurta akını karıştırın. Maskeyi tüm saç tellerine ve saç derisine uygulayın. 30 dakika sonra su ile yıkayın. Haftada iki kez kullanın. Yumurta beyazı, uykuda ve hasar görmüş saçlara, keratin yükleyerek ekstra protein sağlayacaktır. Doğal keratin ve saç proteini bölünmüş uçları tamir ederek saç dokusunu geliştirir. Patates suyu da yeni saç folikülleri oluşturmak için oksijen sağlayacaktır.

Saç Toniği Olarak Patates Suyu

1 tatlı kaşığı patates suyunu, 1 tatlı kaşığı papatya suyu ve 1 tatlı kaşığı badem yağı ile karıştırın. Kuru kafa derisi üzerindeki pamuk toplarının yardımıyla tonik olarak uygulayın. 2 saat boyunca saç derisinin emmesine izin verin. Hafif bir şampuan ile durulayın. Patates suyu, büzülmüş kollajen tamir etmek için çalışan oksijeni artırır. Patates suyunun vitaminleri ile karışan papatya çayı, kafa derisini nemlendirmek ve daha fazla yeni folikülü üretmek için kolajeni aktive eder. Badem yağı, eski köklerin yanı sıra yeni uzamakta olan saçları da güçlü hale getirir.

Masaj Kremi Olarak Patates Suyu

Yarım su bardağı patates suyu ile bir küçük domates püresini karıştırın. Karışıma yarım çay kaşığı zeytinyağı ekleyin. Islak saç derisine uygulayın ve 30 dakika boyunca masaj yapmaya devam edin. Hafif bir şampuan ve soğuk su ile yıkayın. Haftada bir kez kullanın. Domates, tıkanmış gözenekleri açar ve kepeklenmeyi önler. İçinde bulunan likopenle güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Patates suyu cildi yatıştırır ve tahrişi azaltır. PH normal seviyeye gelir. Zeytinyağı saç köklerini güçlendirir ve gerginliği yumuşatır.

hızlı saç uzatan ürünler 1 haftada saç uzatma yöntemleri saç uzatma yöntemleri evde 1 haftada 20 cm saç uzatma hızlı saç uzatma erkek hızlı saç uzatma maskeleri hızlı saç uzatma kadınlar kulübü