Hızlı Saç Uzatan 3 Yöntem

TAKİP ET

Saç uzatmak söz konusu olduğunda iki kesin kelime var: sabır ve kararlılık. Yani saçlarını uzatmak uzun bir zaman istediği için bu yolculukta sabırlı olmalısınız. Bunun yanında biraz çaba ile saçlarınızı çok daha hızlı uzatabilirsiniz. Saç uzatan bu 3 yöntem sayesinde, saçlarınız canlı bir görüntüye kavuşup çok çabuk uzayacak.

Saçlarınızı uzatmaya çalışıyorsanız bu önerilerimiz tam size göre

Bal, yumurta, zeytinyağı maskesi

Uzun yıllardır kullanılan saç bakım kürü olan bal, zeytinyağı ve yumurta, saçı beslediğini kullananlar kanıtlamıştır. Yumurta kalsiyum içerdiği için hücre yapılanmasını destekler, bal bakterileri temizleyip, cildi parlatma özelliği taşır. Zeytinyağı ise içinde en çok E vitamini içeren besinlerdendir. Yumurta sarısı, bal ve zeytinyağı karışımını saç diplerine sürüp en az 2 saat bekletip, saçınızı streç film ile sarıp, en son havlu da sararak sıcak tutmaya çalışın.  Sıcak tutmanız karışımın daha çok etki etmesini sağlar. Bu mucizevî karışımı haftada bir uygulayabilirsiniz.

Patates maskesi

Patates içende bulunduğu vitamin deposu ile saçları kökten uca onarıp hızla uzamasına etki eder. Ayrıca saç dökülmesine de etki eder. Saç kırıklarınızı onarır, beyaz saçların rengini koyulaştırır, saçlardaki kepeklenmeyi önler.
3 patatesi rendeleyip suyunu sıkarak çıkardıktan sonra 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı bal ekleyerek maskeyi hazırlayabilirsiniz. Elde ettiğiniz karışımı saç derinize masaj yoluyla uyguladıktan sonra doğal bir şampuanla yıkayınca farkı kısa sürede göreceksiniz. Haftada iki sefer uygulayabilirsiniz.

Elma sirkesi

Uygulaması oldukça basit olan elma sirkesi, saç köklerini uyarıp hızlı bir uzama sağlar. Aynı zamanda yeni saç oluşumunu destekleyip saça parlaklık verir. Saçınızı son kez durularken suya bir miktar elma sirkesi ekleyin.

Hızlı Saç Uzatan 3 Yöntem saç uzatma yöntemleri evde 1 haftada saç uzatma yöntemleri hızlı saç uzatan ürünler 1 haftada 7 cm saç uzatma saç uzatma yöntemleri kadınlar kulübü hızlı saç uzatma maskeleri