Herkesin Tanıdığı İnternet Fenomeni, Milyonluk Vurgun Yapan Çetenin Üyesi Çıktı Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Seda S., telefon dolandırıcılığı operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Sosyal medyada söylediği şarkılarla fenomen olan ve takipçi sayısı yüz binleri bulan Seda S.'nin üyesi olduğu iddia edilen çetenin milyonlarca liralık dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.

Takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Seda S., telefon dolandırıcılığı operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Sosyal medyada söylediği şarkılarla fenomen olan ve takipçi sayısı yüz binleri bulan Seda S.’nin üyesi olduğu iddia edilen çetenin milyonlarca liralık dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ekipleri 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul ve Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılığı yaptıkları belirlenen çeteye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınanlar arasında İnternet fenomeni olduğu öğrenilen Seda S’nin de bulunduğu ortaya çıktı.  Şarkıları ile sosyal medyada ünlü olan Seda S. operasyon kapsamında Esenyurt'ta yaşadığı rezidans daire de gözaltına alındı.

KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITTILAR

Alınan bilgiye göre operasyon düzenlendi şebeke kendilerini polis olarak vatandaşları tanıtım sözü incelemek üzere evde bulunan para ve altınları istedi. Kandırdıkları vatandaşların altın ve paralarını olan çete yapılan incelemeye göre şu ana kadar milyonlarca liralık Vurgun yaptı.  Edinilen bilgiye göre İnternet fenomeni Seda S.’de çeteye paraları taşıyacak kolyeleri buluyordu. Altına olmaz telefon dolandırıcılık şebekesi üyelerinin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü ve işlemlerin devam ettiği öğrenildi.  Sosyal medya fenomeni Seda saya ise Seda Tripkolic adı ile uzun yıllardan beri tanınıyordu.

 

son dakika haber sosyal medya fenomeni seda tripkolic telefon dolandırıcılığı gözaltı operasyon