Her Şey Silindi! Doğum Sırasında Hafızasını Kaybeden Anne 13 Yaşında Olduğunu Sanıyor

TAKİP ET

İlginç olay Galler'de meydana geldi. 22 yaşında olan genç bir kadın doğum yapmasının hemen ardından her şeyi unuttu. Doğum sırasında şiddetli bir hafıza kaybına uğradığı öğrenilen genç annenin yalnızca annesini hatırladığı ve kendisini 13 yaşında sandığı öğrenildi.

İlginç olay Galler’de meydana geldi. 22 yaşında olan genç bir kadın doğum yapmasının hemen ardından her şeyi unuttu. Doğum sırasında şiddetli bir hafıza kaybına uğradığı öğrenilen genç annenin yalnızca annesini hatırladığı ve kendisini 13 yaşında sandığı öğrenildi.

Herkesi şaşkına çeviren olay, Ekim ayında Galler’de yaşayan 22 yaşındaki genç bir kadının başına geldi. Talihsiz kadın doğum yaptıktan hemen sonra yaşadığı hafıza kaybı sonrasında hiçbir şey hatırlamazken sadece annesine karşı bir şeyler hatırladığı ve kendisini 13 yaşında sandığı öğrenildi.

20 BİNDE BİR MEYDANA GELEN BİR RAHATSIZLIK

Doğum yapan 22 yaşındaki Shannon Everett isimli genç kadının doğum yaptıktan sonra hafızasını kaybetmesinin 20 binde bir görülen ‘Amniyotik sıvı embolisi’ne yakalandığı belirtildi. Talihsiz kadının doğumda yaşadığı hafıza kaybı sorunu sonucunda doğumdan sonra tam 2 hafta boyunca yoğun bakımda tutulduğu ve iyileşmesinin beklendiği bilgisi verildi. 

13 YAŞINDA OLDUĞUNU SANIYOR

2 haftalık sürenin sonunda iyileşme umudu ile yoğun bakımdan çıkarıldığı öğrenilen talihsiz annenin uyandığında ne 2 çocuğunu ne de nişanlısını tanımadığı öğrenildi. Kadının büyük bir hafıza kaybı yaşadığı öğrenilirken kendisin 13 yaşında olarak gördüğü de belirtiliyor.

HAFIZASI GERİ GELECEK Mİ?

Genç kadının yaşadığı talihsiz durum ailesini ve nişanlısını büyük şekilde etkilerken ailenin tek dileklerinin kızlarının hafızasının kısa sürede gri gelmesi olduğu öğrenildi.
 

 

Dünya haberleri Doğumda hafızasını kaybeden kadın Doğumda hafıza nasıl silinir Hafıza kaybı nasıl yaşanır Doğum Doğumda hafızası tamamen silindi