Her Şey Para İçin! Kaçırdıkları Kur'an Kursu Hocasına Bıçakla İşkence Yapıp Bikini Giydirdiler

TAKİP ET

Antalya'da 2 kişi kaçırdıkları bir Kur'an Kursu hocasına bıçakla işkence yaparak zorla senet imzalattıkları öğrenildi. Kaçırdıkları kurs hocasını çırılçıplak soyan şahısların daha sonra talihsiz adama zorla bikini giydirerek fotoğraf çektikleri görüldü.

Antalya’da 2 kişi kaçırdıkları bir Kur’an Kursu hocasına bıçakla işkence yaparak zorla senet imzalattıkları öğrenildi. Kaçırdıkları kurs hocasını çırılçıplak soyan şahısların daha sonra talihsiz adama zorla bikini giydirerek fotoğraf çektikleri görüldü. 

Olay, Antalya’da Kızılsaray Mahallesi’nde meydana geldi. 35 yaşında inşaat işçisi olan S.K ve yanındaki ismi açıklanmayan arkadaşının Kur’an Kursu hocası olan 44 yaşındaki İ.C’ye bıçakla işkence yaparak daha sonra çırılçıplak soyarak zorla giydirdikleri bikinili fotoğraflarını çekti. Talihsiz adama işkence yapan 2 vicdansız adam daha sonra Kur’an Kursu hocası İ.C’ye 90 bin liralık tutarında tam 3 senet imzalattıkları öğrenildi.

KIZ KARDEŞİNİN DUA BEKLEDİĞİNİ SÖYLEYEREK KANDIRMIŞ

Geride bıraktığımız günlerde meydana gelen olayda, plan yapan ve Kur’an Kursu hocasını kaçırmayı kafaya koyan 2 şahıs özel bir Kur’an Kursu’nda hocalık yapan İ.C’yi takip etmeye başladı. Takibe aldıkları hocanın muska yaparak çok para kazandığını düşünen şüpheliler günlük bir ev kiralayarak İ.C’nin yanına gittikleri ve kız kardeşinin yürüyemediğini söyleyerek ondan dua beklediğini söyleyip kiraladıkları eve götürdükleri öğrenildi. 

ELLERİNİ PLASTİK KELEPÇEYLE BAĞLAYARAK İŞKENCE YAPTILAR

Eve geldiklerinde İ.C’nin ellerini plastik kelepçeyle bağlayan S.K ve arkadaşı, Kur’an Kursu hocasının dini istismar ettiğini söyleyerek bunun cezasıs kalmayacağını söylediği ve ‘Seni buradan Allah bile kurtaramayacak’ deyip tehditler savurdukları öğrenildi. Yanındaki arkadaşıyla birlikte İ.C’ye boğazına dayadıkları bıçakla işkence yapan şahısların daha sonra Kur’an Kursu hocasını çırılçıplak soyarak bikini giydirdikleri ve zorla 90 bin lira tutarında 3 senet imzalattıkları öğrenildi. Bununla da kalmayan caniler İ.C’yi bir kadınla ilişkiye zorlayarak zorla bira içirip bikini giydirerek fotoğraflarını çektiler. İşkenceler sonrasında sokağa bıraktıkları İ.C, hemen polise başvurarak şikayette bulundu. Polisekipleri yaptıkları çalışma sonrasında S.K’yı yakaladı. Olay yerinde işkence için kullanılan bıçak, kılıç ve imzalanan senetlere el koyan polisler S.K’yı gözaltına alırken ismi açıklanmayan diğer arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

 

Antalya Kuran Kursu hocası İşkence Bikini Bıçakla işkence