Her Şey Mahkeme Salonunda Yaşandı! İşkenceleriyle Meşhur General Çarptırıldığı Cezayı Duyunca Zehir İçti

TAKİP ET

Eski Hırvat General Praljak, Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesindeki duruşmasında kendisine 20 yıl ceza verildiğini duyunca zehir içti. Eski General'in mahkeme sırasına zehir içmesiyle mahkemeye son verildiği öğrenildi.

Eski Hırvat General Praljak, Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesindeki duruşmasında kendisine 20 yıl ceza verildiğini duyunca zehir içti. Eski General’in mahkeme sırasına zehir içmesiyle mahkemeye son verildiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesinde görülen ‘Prlic ve diğerleri’ davasının görülen temyiz duruşmasında eski Hırvat General’i olan ve yaptığı işkencelerle meşhur olan Praljak 20 yıl hapse çarptırıldığını duyunca zehir içti. 

İŞKENCE VE CİNSEL SALDIRI SUÇUNA KARIŞMIŞ

Alınan bilgilere göre, eski Hırvat General Praljak’ın gerçekleşen Bosna savaşı sırasında gittiği her yerde işkence ve cinsel saldırı suçu işlediği ve pek çok savaş suçuna karıştığı belirlenirken daha önce de Savaş’ta Bosna Hersek’teki Hırvat Savunma Konseyi’nin Başkanı ve sözde Hersek-Bosna Cumhuriyeti Başbakanı olan Prlic ile 5 diğer Hırvat Komutanının toplamda 111 yıl hapse çarptırıldığı biliniyordu. Eski Hırvat General Praljak’ın mahkeme salonunda 20 yıl hapse çarptırıldığını öğrenmesiyle zehir içtiği iddia edilirken duruşmaya son verildiği de öğrenildi.

 

Eski Hırvat General İşkenceci General Praljak Kimdir Praljak neden zehir içti Duruşmada zehir içti