Her Şey Çocukların Gözü Önünde Yaşandı! Hamile Kadını Taciz Eden Sapık Silah Çekip Tekme Savurdu

TAKİP ET

Diyarbakır'da utanç veren bir olay yaşandı. Yolda iki çocuğu ile beraber yürümekte olan ve hamile olduğu öğrenilen bir kadın arkasından sessizce yaklaşan bir adamın tacizine uğradı. İğrenç olay üzerine kadın tepkisini gösterirken arsız sapık silah çekerek tekmeler savurmaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken çevredekiler olan biteni sadece izleyerek skandala yeni bir skandal ekledi.

Diyarbakır’da utanç veren bir olay yaşandı. Yolda iki çocuğu ile beraber yürümekte olan ve hamile olduğu öğrenilen bir kadın arkasından sessizce yaklaşan bir adamın tacizine uğradı. İğrenç olay üzerine kadın tepkisini gösterirken arsız sapık silah çekerek tekmeler savurmaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken çevredekiler olan biteni sadece izleyerek skandala yeni bir skandal ekledi.

Olay, Diyarbakır Bağlar ilçesinde meydana geldi. Yolda yanındaki iki çocuğuyla birlikte yürümekte olan ve hamile olduğu öğrenilen bir kadın arkasından sessizce yaklaşan bir adamın tacizine uğradı. Yaşadığı olay üzerine tepkisini gösteren hamile kadına silah çeken sapık tekmeler savurmaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken çevrede bulunanlar olayı yalnızca izlemekle yetindi.

BÜTÜN İĞRENÇLİK ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE YAŞANDI

Diyarbakır Bağlar ilçesinde meydana geldiği öğrenilen olayda, yolda yanındaki iki çocuğuyla birlikte normal şekilde yürümekte olan ve üçüncü çocuğuna hamile olduğu öğrenilen kadın arkasından yavaşça yaklaşan bir sapığın taciziyle şoka uğradı. 23 yaşında ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen genç kadını çocuklarının gözü önünde taciz eden sapık kadının tepkisi üzerine hiç kimseye aldırış etmeden silah çekip tekmeler savurmaya başladı. Kadın ve iki çocuğu olay karşısında büyük korku yaşarken sapık tacizcinin olay yerinden kolayca kaçarak izini kaybettirdiği görülürken çevredeki vatandaşların olayı karşıdan izlemekle yetindiği görüldü.

 

Diyarbakır Bağlar Yolda yürüyen hamile kadın Çocukların gözü önünde taciz Hamile kadına taciz