Hayatının En Zor Kararını Verdi! Eşi İle Çocuğu Arasında Şok Bir Seçim Yaptı!

TAKİP ET

ABD'de rahatsızlanan hamile karısını hastaneye kaldıran talihsiz adam bebeği ve karısı arasında bir tercih yapmak zorunda kaldı. Hayatının en zor tercihini gerçekleştiren adam bebeğinin yaşamasını tercih etti.

ABD'nin Kolorado eyaletinde hamile eşi ve henüz doğmamış bebeği arasında bir seçim yapması beklenen adam hayatının en zor kararını verdi. Doktorlar tarafından istenen seçim sonrasında tercihini kızından yana kullandı. Sonrasında gözyaşları içerisinde yaşadıklarını anlatırken yapmış olduğu seçimden dolayı pişman olmadığını anlattı. Acılı baba eşini kaybettikten sonra kızının her şeyiyle tek başına ilgilenmeye ve onu en iyi şekilde büyütmeye çalışıyor. 

ABD'nin Kolorado eyaletinde hamile eşinin birden hastalanmasının ardından hastaneye götüren Frederick Connie isimli adam hastanede doktorlar tarafından kendisine sunulan en korkunç tercih ile yüzleşmek zorunda kaldı. Doktorlar sadece anne ya da kız bebekten birisinin kurtulabileceğini bu yüzden karısı ve çocuğu arasında bir tercih yapması gerektiğini ifade ettiler. 

KIZININ YAŞAMASINI TERCİH ETTİ

Bir süre düşündükten sonra seçimini doğmamış kızından yana kullanan adam bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığı için mutlu olduğunu ancak eşini kaybettiği için son derece üzgün olduğunu belirtti. Kızını tercih ettiği için pişman olmadığını dile getirirken 'Karımı tercih edip kızımın ölümüne izin verseydim karım beni asla affetmezdi ve hayatının geri kalan kısmında benden nefret ederdi' dedi.

7 aylık karısının evde kanamasının başlamasının ardından hemen hastaneye götüren adam doktorlar tarafından kendisine yöneltilen sorunun hayatında duyduğu en zor soru olduğunu anlattı. Ancak hızlı bir seçim yapmaması halinde talihsiz adamın hem bebeğini hem de karısını kaybetme olasılığı bulunuyordu. 

hamile eş bebek yaşam seçimi