Havlayan Köpeği Takip Edenler Gözlerine İnanamadı!

TAKİP ET

Adana'da bir sokak köpeği havlayarak vatandaşların dikkatini çekerek kuyu içerisine düşen bir ineğin hayatının kurtulmasına sebep oldu.

Adana'da yürüyüşe çıkan vatandaşların havlayarak dikkatini çeken bir köpek filmlerde olur denilen bir olaya imza attı. Vatandaşların yanına giderek sürekli olarak havlayan ve bir derdi olduğunu gösteren sevimli köpek sonunda birkaç kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Havlayan köpeği takip eden vatandaşlar gözlerine inanamadılar. Havlayan köpeğin götürdüğü eski bir kuyunun içerisine bir ineğin düştüğü ve çıkamadığı için çaresizce yardım beklediği görüldü.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda S-400 karayolu kenarında bir köpeğin sürekli olarak havlaması ve bir derdinin olduğunun anlaşılması üzerine yol kenarında bisikleti ile yoluna devam eden bir kişi köpeği takip etmeye başladı. Köpeğin bölgedeki yeşillik alana bakara sürekli olarak havladığını fark edince bölgeye yöneldi. Ancak gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. 

İNEĞİN BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMADI

Bölgede bulunan eski bir kuyunun başına geldikten sonra ise gözlerine inanamadı. Kuyunun içerisinde bir inek olduğunu gördü. Hemen itfaiye ekiplerine haber veren vatandaş ineğin kurtulması için çalışmaların başlatılmasını sağladı. Getirilen iş makinesi ile kuyunun ağzı açıldıktan sonra içeride kurtulmayı bekleyen inek çıkarıldı. 

İneğin yardımına koşan kahraman köpek ise itfaiye tarafından gerçekleştirilen kurtarma çalışmaları sırasında bölgeden hiç ayrılmadı. Yaralı inek çıkarıldıktan sonra kaçmak istedi ancak vatandaşlar ve ekipler sakinleştirmeyi başardı. Yaralı olan inek veterinere götürülürken ardından sahibinin bulunması için hayvan barınağına gönderilecek. Sevimli köpek ise tüm bu olanlar bittikten sonra bölgeden ayrıldı. 

adana inek havlayan köpek