Havalimanı'nda Bagaj Kavgası Çıktı, Görevliler ve Yolcular Birbirine Girdi!

TAKİP ET

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün saat 18.20 sıralarında inmesi beklenen uçağın iniş saati gecikti. Uçağın iniş saatinin gecikmesi nedeniyle yolcular bagajlarına geç ulaştı ve görevlilerle yolcular arasında kavga çıktı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bugün saat 18.20 sıralarında inmesi beklenen uçağın iniş saati gecikti. Uçağın iniş saatinin gecikmesi nedeniyle yolcular bagajlarına geç ulaştı ve görevlilerle yolcular arasında kavga çıktı.

Gelen bilgilere göre Atlasglobal Hava Yolları’nın Antalya Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na saat 18.20’de inişi bekleniyordu. Fakat uçak teknik arıza nedeniyle 2 saat 35 dakika geç indi. İstanbul Atatürk Havalimanı’na saat 18.20’de inişi beklenen uçak gecikme nedeni ile saat 20.55’te havalimanına indi. 

YOLCULAR VALİZLERİNE 3 SAAT SONRA ULAŞTI

Uçağın yolcuları valizlerini uzun süre bekledi ve valizleri çıkmayan bazı yolcular yer hizmet görevlisi ile tartışma yaşadı. Firmanın bir sonraki seferi olan Atlasglobal Hava Yolları KK-13  sefer sayılı uçağında saat 20.50’de ulaşması gereken bagajlar saat 21.20’de ulaştı. Yolcular 3 saat bekledikten sonra valizlerine ulaşabildi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ GÖREVLİNİN KAŞI YARILDI

Bagajların gelmesinin beklendiği sırada yolcular oldukça gerildi ve bazı yolcularla yer hizmetleri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve yaşanan kavgada yer hizmet görevlisi olan H.Ç’nin kaşı yarıldı. Havalimanında bulunan sağlık görevlileri yer hizmetleri görevlisi H.Ç’ye ilk müdahaleyi yaptı ve görevli Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastaneden gelen haberde kaşı yarılan yer hizmetleri görevlisi H.Ç’nin durumunun iyi olduğu bilgisi verildi. Yaşanan kavgada yer alan kişiler gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Her iki tarafında birbirlerinden şikayetçi olduğu bilgisi alındı.

 

atatürk havalimanı bagaj kavgası havalimanı kavga görevli yolcular görevlinin kaşı yarıldı istanbul