Hastanede Büyük Skandal! Kopan Bacağını Kafasının Altına Koyarak 2 Saat Boyunca Beklettiler

TAKİP ET

Hindistan'da bir adam geçirdiği trafik kazası sonrasında bacağı kopan adam, acil servise alınarak kopan bacağı başının altına yastık şeklinde konulup tam 2 saat boyunca bu şekilde bekletildi. Hastanede yaşanan skandal ülkede büyük tepki çekti.

Hindistan’da bir adam geçirdiği trafik kazası sonrasında bacağı kopan adam, acil servise alınarak kopan bacağı başının altına yastık şeklinde konulup tam 2 saat boyunca bu şekilde bekletildi. Hastanede yaşanan skandal ülkede büyük tepki çekti.

Olay, Hindistan’da Jhansi Tıp Fakültesi’nde meydana geldi Alınan bilgilere göre, 28 yaşındaki Ghanshyam isimli bir adamın trafik kazası geçirdiği ve kaza sonucunda bacağı koptuğu öğrenildi. Kopmuş bacağıyla birlikte acil servise getirilen talihsiz adam acil serviste sedye üzerinde kopmuş bacağı başının altına konularak tam 2 saat boyunca bekletildi. Yaşanan bu skandal üzerine soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAZADA BACAĞI KOPTU

28 yaşındaki Ghansyham isimli adamın bir okul servisinde muavinlik yaptığı ve otobüsün devrilmesi sonucunda bacağının koptuğu öğrenildi. Otobüste bulunan diğer yolcuların da yaralandığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılan talihsiz adamın yakınları, adamın kopan bacağının sedyede yastık olarak kullanıldığını iddia etti. 

2 SAAT BOYUNCA KOPMUŞ BACAĞI BAŞININ ALTINDA KALDI

Talihsiz adamın yakınlarının iddialarına göre, hastaneye kaldırılan Ghashyam’ın sedyeye alındığı ve sedyede kopmuş bacağının kafasının altına konularak yastık şeklinde kullanıldığı belirtildi. Doktorlardan müdahale etmelerini istedikleri ancak ilgilenmedikleri de öne sürüldü. Talihsiz adamın kopmuş bacağı başının altında tam 2 saat boyunca kaldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan olay ülke genelinde de büyük tepki çekerken söz konusu skandalla ilgili hastaneyle ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Dünya haberleri Hindistan Kopan bacak Sedye Yastık Hastane Kaza