Hastanede Büyük İhmal! Yoğun Bakım Hastası Sedyeden Düşürüldü, Olayı Gören Kadın Şok Geçirdi: "Beynini Patlattılar Adamın"

TAKİP ET

İzmir'de bir hastanesinde yoğun bakım hastasının sedyeden düşürüldüğü görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken bu anlarda düşürülen hastayı gören bir kadının yaşadığı şok ve söyledikleri de büyük şaşkınlık yarattı. Olayı gören kadının, 'Beynini patlattılar adamın' şeklindeki sözleri dehşete düşürdü.

İzmir’de bir hastanesinde yoğun bakım hastasının sedyeden düşürüldüğü görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken bu anlarda düşürülen hastayı gören bir kadının yaşadığı şok ve söyledikleri de büyük şaşkınlık yarattı. Olayı gören kadının, ‘Beynini patlattılar adamın’ şeklindeki sözleri dehşete düşürdü.

Olay, İzmir Çiğli’de Bölge Eğitim Hastanesi’nin yoğun bakımındaki yaşlı bir hastanın götürüldüğü MR çekiminin ardından yoğun bakım ünitesine geri götürüldüğü anlarda sedyeden düşürüldüğü görüntüleri sosyal medyada hızla yayılıyor. Görüntülerin sosyal medyada dolaşması sonucunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı ve olayın araştırıldığı öğrenildi. 

SEDYEDEN DÜŞÜRDÜLER

Çiğli’de yer alan hastanede MR çekimi sonrasında yoğun bakım ünitesine geri götürüldüğü sıralarda sedyeden düşürüldüğü iddia edilen yaşlı hastanın görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerin ortaya çıkarak hızla yayılmasıyla İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

OLAYI GÖREN KADINA KÖTÜ MUAMELE

Yaşlı hastanın sedyeden düşürüldüğü anlarda hastanede olan ve sıra beklediği görülen Y.Y isimli bir kadının bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek sosyal medya hesabında paylaşması büyük yankı uyandırırken hastane güvenliği ve polislerinin görüntü alan kadına tepki göstererek çekim yapmasını engellemeye çalıştığı öğrenildi.

‘BEYNİNİ PATLATTILAR ADAMIN’

Olayı görüntüleyen kadının kendisine tepki gösteren güvenlik görevlilerine ‘Beynini patlattılar adamın. Bizim babamızda olabilirdi. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?’ şeklinde ifadelerde bulunduğu ve çekim yaparak sosyal medyada yaydığı olaya tepkisiz kalmadığı öğrenildi.

 

Sağlık Sağlık haberleri İzmir İzmir Çiğli Sedyeden düşürülen hasta Sağlık müdürlüğü Hastaya ne oldu