Hasta Yakını Şüphelenince O Gerçek Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde hasta yakınının durumdan şüphelenmesinin ardından doktorun rüşvet aldığı belirlendi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde hasta yakınının durumdan şüphelenmesinin ardından doktorun rüşvet aldığı belirlendi. 

Manisa'da bulunan Celal bayar Üniversitesinde doktorun rüşvet aldığı gerekçesi ile hakkında işlemlerin yapıldığı öğrenildi. Bunun üzerine bir hasta yakınının şüpheler doğrultusunda harekete geçmesi ile gerçeklerin ortaya çıktığı öğrenildi. 

52 yaşındaki Sevinç Tosun isimli bir kadının bel fıtığı olduğu ve karın bölgesinde ciddi anlamda yağlanmanın gerçekleştirildiği öğrenilmişti. Bunun ardından ameliyat olmak adına hastaneye başvurdu. Hastaneye kızı ile geldiği sırada plastik cerrahi bölümünde M.K.E. isimli doktor ile görüştüler. Görüşmenin ardından doktor ameliyat masraflarının 8 bin 600 lira olduğunu belirtti. Bunun üzerine bir teklifte bulundu. Ameliyat ücretini hastaneye yatırmak yerine elden 5 bin 600 lirayı elden vermeleri halinde yardımcı olabileceğini belirtti. 

DOKTORDAN ŞÜPHELENDİ GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ

Bir doktorun elden para istemesinden şüphelenen hastanın kızı odadan çıktıktan sonra durumu hastane yetkililerine bildirdi. Hastanenin başhekimi ile görüşme gerçekleştirdi. Bunun üzerine daha önce benzer duyumlar aldıklarını ancak ispatlayamadıklarını, şikayetçi olmaları halinde doktor hakkında soruşturmanın başlatılacağını belirttiler. Seri numarası belirlenmiş olan parayı veren hasta ameliyat oldu ancak sonrasında doktorun asistanları tarafından şikayet edildi. Bunun üzerine polis ekipleri tarafından doktorun gözaltına alındığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma ise hala devam ediyor. 

hasta yakını rüşvet