Hassa Belediye Başkanı: Safça davrandık

TAKİP ET

Hayatını kaybeden polis memurunun ailesine haber verme görevini bir malzemeye dönüştüren Hassa Kaymakamı ve ekibi hakkında açıklama yapan belediye başkanı "Safça davrandık" dedi.

Hakkari'de şehit olan polis memurunun ailesine haber vermek için basın ordusu ile giden heyet, bu skandal ile Türkiye gündemine oturdu. Polis memuru Tuhal'ın Yukarı Bucak Mahallesi'nde oturan ailesine haberi vermek için giden Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şimşek ve İl Emniyet Müdür vekili Mustafa Ay acı haberi aileye verirken o evde onlarca kamera vardı. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan ve Ahmet Davutoğlu'nun da soruşturulması için talimat verdiği bu skandalın ardından heyette bulunan Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, katıldığı bir radyo programında; 'safiyane duygularla hareket ettik' dedi. Ancak suçu medyaya attı. 'SAFÇA DAVRANDIK' Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, ortaya çıkan bu görüntüler için, "Kaymakam Bey, mahalle muhtarından aileye haber vermesini istedi. Muhtar, şehit babasına haber vermek için eve geçtiğinde curcunadan faydalanan basın mensupları Kaymakam ile benim arkamdan içeriye doluştular. Biz tamamen safça davrandık." dedi. Görüntüleri izlediğini de belirten Demirel, "Böyle bir şeyi insan olarak bizim de tasvip etmemiz mümkün değil. Yaşananlar önceden düşünülmüş şeyler değildi. Böyle bir şey çıkacağını düşünemedik" şeklinde konuştu.

Hassa Belediye Başkanı hassa kaymakamı hassa kaymakamı şehit haberi hassa kaymakamı şov yaptı hassa kaymakamlığı şehit haberi