Harry Potter'ın dizisi geliyor!

TAKİP ET

Harry Potter serisi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Filmleri milyonlarca kişi tarafından izlenen Harry Potter serisinin dizisi çekilecek.

Harry Potter serisi filmleri, kitapları, kıyafetleri ve hatta oyuncaklarıyla büyük bir sektör haline geldi. Şimdi ise serinin dizisinin çekileceğine yönelik haber tüm Harry Potter hayranlarını sevindirdi. Kitapları ve beyaz perdeye uyarlanan filmleriyle kült bir seriye dönüşen Harry Potter, şimdi de televizyon ekranlarına gelmeye hazırlanıyor.

DİZİ FİKİR AŞAMASINDA!

Hollywood Reporter’ın paylaştığı habere göre HBO Max kanalı ve Warner Bros şirketi, JK Rowling’in sihir dünyasını yeni jenerasyona ve Harry Potter hayranlarına taşımak için çalışmalara başladı. Bu kez dizi olarak yayınlanması beklenen proje için sürecin fikir aşamasında olduğu iddia edildi.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA!

Ancak bu haberlere ve hayranlarının olumlu mesajlarına rağmen şirket temsilcilerinden hayranları düş kırıklığına uğratan bir açıklamada geldi. Açıklamada “Halihazırda geliştirilmekte olan bir Harry Potter projesi yoktur” denildi. Ancak haberini yapım şirketinin içinden isimsiz bir kaynağa dayandıran Hollywood Reporter, yetkililerin birkaç formül üzerinde çalıştığını ve sık sık toplantılar yaptığını öne sürdü. Haberde, senarist ya da oyuncu kadrosuna ilişkin bir detaya ise yer verilmedi.